CHP ORMANLI’DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

CHP ORMANLI’DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

gundemeregli.com-30 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli teşkilatı ziyaretler kapsamında gittiği Ormanlı beldesinde coşkuyla karşılandı.

CHP Ormanlı Belde Belediye Başkan Adayı Fikri Turan ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Kadın Kolları ve İl Genel Meclisi Adayları halk pazarına giderek burada vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi. 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler için CHP’ye destek istedi.

Kartal ve beraberindeki İl Genel Meclis Üyesi Adayları Ayhan Özçelik, Sadettin Arslan, Kenan Gündoğdu ve Sinan Durdu vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, partinin projelerini anlattı ve ülkede sorunları çözebilecek tek partinin CHP olduğu konusunda vatandaşları ikna etmeye çalıştı.

Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan CHP’liler bir süre Ormanlı’da haftada bir Cuma günü kurulan halk pazarını gezerek seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Kartal, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade ederek, “Partimizin gördüğü ilgi bizleri oldukça mutlu ediyor. Buda CHP’nin iktidara geleceğinin göstergesidir. Her hafta Cuma günü bu beldemize gelerek, buradaki vatandaşlarımız ile kucaklaşıyoruz. Normal ve sıradan bir ziyaret olmasına rağmen meclis üyesi adaylarımızın, Kadın kollarımız sıcak ilgi ile karşılaşıyoruz. Seçime yakın geniş kapsamlı bir programımız olacak burada gerçekten program yapmadığımız halde geldik halkın ilgisi oldukça yoğundu. Esnafımızda bizleri güler yüzle karşıladı.” Diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER