CHP YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN ÇALIŞIYOR

CHP YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN ÇALIŞIYOR
gundemeregli.com-
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli  İl Genel Meclisi üyesi adayları yağmur,çamur demeden çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ereğli  Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık´ın da eşlik ettiği köy ziyaretlerinde   İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ,İl Genel Meclisi Üyesi Adayları  ve çok sayıda partililer Subaşı ve Dağlıca köylerinde   vatandaşlarla bir araya geldi.
Gittikleri her köyde  Sevgi ve yoğun ilgi ile  karşılandıklarını   belirten Kartal , Bir taraftan Ereğli’de Belediye Başkanlığı için mahalle mahalle  gezerek  esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Adayımız Halil Posbıyık´ da bizlere eşlik ederek İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarımıza destek veriyor. Köy ziyaretlerimize yağmur ,çamur demeden devam ediyoruz,Subaşı ve Dağlıca köylerinde halkımızla bir araya gelerek  sohbet ettik,sıkıntılarını dinledik,İl genel meclisi üyesi adaylarımızla birlikte  gittiğimiz  her yerde  yoğun İlgi ve sevgi ile karşılanıyoruz ,vatandaşlarımıza ,esnaflarımıza bizlere gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.










Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 14:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
nihat
nihat - 10 yıl Önce

asfaltlasaydı çamurda gezmezdi

SIRADAKİ HABER