CHP’DEN 5 İSİM BİRDEN İSTİFA ETTİ.İŞTE O İSİMLER

CHP’DEN 5 İSİM BİRDEN İSTİFA ETTİ.İŞTE O İSİMLER
gundemeregli.com-CHPKdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, belediye ve il genel Meclis üyeliği adaylığı için yönetim kurulunda 5 ismin istifa ettiği bildirildi.

Kartal konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, parti yönentiminde yer alan Asım Bozkurt, Muhittin Dikmen, Ertan Acur, Çetin Yiğit ve Asiye Demir’in parti yönetimine istifasını sunduğunu ve müracaat formu doldurduklarını kaydetti.

Kartal, yönetimde kendisi ile birlikte 17 ismin bulunduğunu ve istifa edenler ile birlikte yönetim kurulu üye sayının 12’ye düştüğünü kaydederek, “ Yedek yönetimimizde yer alan 16 arkadaşımız ile konuştuk ve boşalan bu görevlere kısa sürede atama yapacağız. Gerekli görüşmeleri yapmıştık.  Yine bu istifa eden arkadaşlarımız CHP’nin başarısı için çalışacaklar. Yeni gelen arkadaşlarımız ile birlikte önce yerel seçimlerde ardından genel seçimlerde Ak Parti’yi sandığa gömeceğiz. Bu konuda azimliyiz” dedi.  

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2013, 14:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 11 yıl Önce

İşiniz gücünüz gömmek.kırmak,dökmek.Başka da bir laf bilmezmisiniz siz...

Ünal Savaş
Ünal Savaş - 11 yıl Önce

SAYIN KÖKTÜRK; ZONGULDAK VE KDZ. EREĞLİ CHP´NİN İÇİ BOŞALTILYOR, HER GEÇEN GÜN KAN KAYBEDİYOR, SİZ HALA BÜTÜN BU YAŞANAN OLUMSUZLUKLARI GÖRMEZDEN GELİYORSUNUZ. SORUNLARINIZI KULUÇKAYA YATIRIRSANIZ, MÜKEMMEL CİVCİVLERİNİZ OLUR. TOPU SÜREKLİ TACA ATARAK MAÇ KAZANAMAZSINIZ.

ŞUNU HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYINIZ Kİ; BU HALKIN İKTİDARA ALTERNATİF OLABİLECEK MUHALEFET PARTİLERİNE DE İHTİYACI VARDIR. PARTİ İÇİ SORUNLARI GÖRMEZDEN GELMEK ONLARIN YOK OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ. GERÇEKLERİN ÜZERİ ASLA ÖRTÜLEMEZ. ZAMANI GELDİĞİNDE VEYA FIRSATINI BULDUKLARINDA [ct]SAHİLDEKİ İSRAF ABİDESİ MİLYONLUK SÜS HAVUZUNUN FISKİYELERİ GİBİ FIŞKIRIRLAR. BUGÜN KDZ. EREĞLİ VE ZONGULDAK CHP´DE YAŞANAN İHRAÇ VE İSTİFALAR, BU PARTİ İÇİ SORUNLARI GÖRMEZDEN GELMENİN BİR FIŞKIRMASIDIR.

CHP PARTİ İLKELERİ VE KAMU MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA ARSA SATIŞI İLE BORÇLANMAYA KARŞI DİK DURUŞ SERGİLEYEN, BAŞTA 40 YILLIK SÖZDE DEĞİL ÖZDE CHP´Lİ SAYIN ABDÜLKADİR SÖZER BAŞTA OLMAK ÜZERE DİĞER DEĞERLİ CHP´Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİ SÖZDE PARTİ DİSİPLİNİ SAFSATASI VE KANDIRMACASI İLE PARTİDEN İSTİFAYA ZORLAYAN SİZ,

ÖNCEKİ DÖNEM ZONGULDAK AK PARTİ MİLLETVEKİLİ SAYIN FAZLI ERDOĞAN´IN 10 HAZİRAN 2013 GÜNÜ YAPMIŞ OLDUĞU BASIN AÇIKLAMASINDA AÇIKÇA BELİRTTİĞİ ÜZERE; AK PARTİ MİİLETVEKİLİ SAYIN KÖKSAL TOPTAN’LA GİZLİ GİZLİ GÖRÜŞEN, ASLA VE ASLA CHP’Lİ OLMAYAN VE ŞU ANKİ MİSYONU KDZ. EREĞLİ CHP ÖRGÜTÜNÜN İÇİNİ ÖZDE CHP’LİLERDEN AYIKLAYARAK CHP’Yİ KDZ. EREĞLİ’DE VE DOLAYISIYLA DA ZONGULDAK’TA GÜÇSÜZ BIRAKMAK OLAN SAYIN HALİL POSBIYIK İLE BUNA SEYİRCİ KALAN CHP KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKAN VEKİLİ / YETKİLİSİ (Aslının kim olduğu herkesçe malumdur.) SAYIN HAYRETTİN KARTAL İLE CHP ZONGULDAK İL BAŞKANI SAYIN HALİL FURAT´I NE ZAMAN DİSİPLİNE VERECEKSİNİZ VE CHP’DEN İHRAÇ EDECEKSİNİZ.

İLGİLİ GÖRÜNTÜLÜ HABERİN İÇİNDEN BİR ALINTI:

‘KÖKSAL TOPTAN-HALİL POSBIYIK İŞİ HAYIRLI OLSUN DİYORUM’

Halil Bey, Köksal Bey ile görüşüyor. Köksal Bey´e hayırlı olsun diyorum, Köksal bey bana ben insan ayırt etmem diyor. Bitirin şu işi diyorum biz de rahat edelim geçelim karşıya diyorum. Biz uzun atlamayı bilmiyoruz ama birileri bizim için plan yapıyorsa onu biliyoruz.[ct] Ak Parti önceki dönem milletvekili Fazlı Erdoğan

İLGİLİ HABERİN GÖRÜNTÜLÜ LİNKİ:
http://www.yeniufuk.com.tr/haber.php?hayns=2&yazilim=haberler&osmanli=hdetay&aid=6516&titlem=6516

SAYGILARIMLA

Sevgi, Barış, Dostluk & Love, Peace, Friendship - Kdz.Ereğli???
SEVGİDE YALAN, BARIŞTA YALAN, DOSTLUKTA YALAN. HEPSİ KOSKOCAMAN BİR YALANNN.
Ünal SAVAŞ - Kalite gönüllüsü

SIRADAKİ HABER