CHP’Lİ VEKİLERİN EREĞLİ ÇIKARTMASI….

CHP’Lİ VEKİLERİN EREĞLİ ÇIKARTMASI….

gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekilleri Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve belde başkanlarına destek amaçlı ziyaret gerçekleştirdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekilleri Mehmet Haberal ve Ali İhsan Köktürk beraberinde CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat ve yöneticilerin yanı sıra kalabalık partililer ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli merkez seçim bürosunu ardından sırasıyla Gülüç Beldesi, Kandilli ve Gökçeler beldelerini ve Bayat köyünü ziyaret etti.

HABERAL, POSBIYIK ÖRNEK OLABİLECEK BİR İLÇE ORGANİZE ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekilleri Haberal ve Köktürk Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık’ın seçim çalışmalarını yürüttüğü merkez seçim bürosunu ziyaret ederek Ereğli ile gurur duyuyorum, Halil Posbıyık ülkemizde değil, Dünyada örnek olabilecek bir ilçe organize etti.Ben kendisini kutluyorum, Ereğli’nin problemlerini Posbıyık ve ekibi ile çözmek durumundayız,30 martta yapılacak olan yerel seçimlerde sandığa giderken çocuklarınızı ve Ereğli’nin geleceğini düşünerek oy kullanacağınıza inanıyorum ”dedi.

GÜLÜÇ ADAYIMIZA KATKI SAĞLAYALIM

Haberal “Eğer bugünden memnun değilseniz eğer daha fazla hizmet istiyorsanız eğer Gülüç’e daha fazla katkı istiyorsanız, Gülüç’ün problemlerinin çözülmesini istiyorsanız o zaman bu değerli belediye başkan adayımızı iyi değerlendirelim. Ona katkı sağlayın” dedi.

MUSTAFA AYDIN KARDEŞİME DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM…

Kandilli ve Gökçelerde Kendisini karşılayan vatandaşlarla tek tek tokalaşan Haberal ve Köktürk beraberinde il başkanı Furat ve ilçe başkanı Kartal ile birlikte CHP’nin Kandillideki en iddialı adayı Mustafa Aydın’ı da ziyaret ederek vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

İL GENEL MECLİSİ ADAYLARINA DESTEK

Haberal ve Köktürk daha sonra il genel meclisi üyesi adayları ile birlikte Bayat köyüne geçerek

Vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER