Demirtaş,Ankara´da sizin kapınız olacağım,demiştim

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Türk Metal Sendikası Yönetimini ziyaret etti. Başkan Odabaş’a hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Demirtaş,Ankara´da sizin  kapınız olacağım,demiştim

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Türk Metal Sendikası Yönetimini ziyaret etti. Başkan Odabaş’a hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Demirtaş, Geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen Türk Metal Sendikası 15. Olağan Genel Kurul sonrası Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret ederek “hayırlı olsun” temennilerinde bulundu. Demirtaş beraberinde CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve İlçe yöneticileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, Erdemir Demir ve Çelik Fabrikaları’nda yetkili Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ın, Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilmesinin kendisini ve bölge halkını mutlu ettiğini dile getirdi.

DEMİRTAŞ,”METAL İŞÇLERİNİ İYİ TEMSİL EDECEĞİNİZE OLAN İNANCIM TAM”

Başkan Odabaş’ın, işçi kesimini iyi temsil edeceğine olan inancının tam olduğunu dile getiren Demirtaş, şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta, güzel bir gelişme yaşandı. Ben, Ereğli ve şahsım adına gelişmeden dolayı büyük mutluluk ve onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sizin, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilmenizden dolayı, gerçekten çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Ereğli’de ki işçileri, bu zamana kadar çok iyi temsil etmiştiniz, bundan sonra da Türkiye’de ki Türk Metal Sendikası işçileri ile birlikte işçi sınıfını da iyi bir şekilde temsil edeceğinize olan güvencim tamdır. Ankara’da görev yapacaksınız, orada da sık sık görüşürüz fikir alışverişinde bulunuruz diye düşünüyorum. Başarılarınız devamını diliyorum.

SİZİN ANKARADA KAPINIZ OLACAĞIM

CHP’li Vekil Demirtaş, genel seçim öncesi Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi ziyaretinde verdiği ‘sizin Ankara’da kapınız olacağım’ sözünü hatırlattığı konuşmasında, verdiği sözü tutacağını dile getirdi. İşçi kesimi ve toplum sorunlarını çözmek için yola çıktığını kaydeden Demirtaş, şöyle konuştu: “İnşallah, Zonguldak’ımızın sorunlarının çözümü noktasında, elimizden gelen gayreti maksimum düzeyde göstereceğiz. Ülkemizin geldiği nokta itibariyle; henüz hükümet kurulamadı ve ağırlıklı olarak koalisyon görüşmeleri partim ve Ak Parti arasında devam ediyor. Üst düzey süren görüşmeler, henüz sonuçlanmadı. Ben, yaklaşık iki aydın Ereğli ve Zonguldak’ta halkımızla bir araya geliyor, çeşitli katmanlarda ki vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuyorum. Büyük bir oranda beklentisi, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiği şu süreçte Hükümet’siz kalmaması yönünde. Bir terör dalgası, özellikle iki haftadır aldı başını gitti. Türkiye’nin her tarafından acı haberler geliyor, vatandaşlarımız acıyı derinden hissediyor.

SORUMLU VE TUTARLI BİR POLİTİKA İZLİYORUZ

Yine, ekonomi verilerine baktığımızda; Türkiye, ekonomi otoritelerince Dünya’nın en kırılgan ekonomileri arasında gösteriyor. Böyle bir süreçte güven ve istikrarı sağlayacak, ekonominin yapısal sorunlarını çözecek güçlü bir Hükümet’e ihtiyaç var. Hem iş dünyası hem de toplumun değişik katmanları, Hükümet’in biran evvel kurulması yönünde beklenti içindeler. Biz CHP olarak, başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve koalisyon görüşmelerini yürüten heyetimiz olarak, sorumlu, tutarlı ve olumlu bir politika izliyoruz.

ODABAŞ, BÖLGEMİZ İÇİN YÜRÜMEYE HAZIRIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ise şunları söyledi: Hem çalışanlarımız hem de bölgemiz adına, bundan sonra ki süreçlerde, güzel şeyler yapacağınıza inancımız tamdır. İnşallah Hükümet kurulur ve bu ülkenin önemli bir açığı kapanır diye düşünüyorum. Basından takip ettiğim kadarıyla biraz sıkıntılı geçiyor süreç ama Türkiye buna layık bir ülke değildir. Size, bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar diliyorum. Kendi adımıza güzel bir gelişme oldu. İşlerimiz vardı, hem onları halletmek için hem de sizi karşılamak için Ereğli’ye geldim. İnşallah, bundan sonra hem Ankara’da hem de Ereğli’de ne olacaksa, bölgemiz için beraber yürümeye hazırız. Ziyarette Türk Metal Şube yöneticileri’de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2015, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER