DENİZ VE KARA, POSBIYIK’LA COŞTU..

DENİZ VE KARA, POSBIYIK’LA COŞTU..

gundemeregli.com-Yarınki seçimler öncesi duayen Belediye Başkanı Halil Posbıyık, propaganda dönemini araçlarla şehir turu yaparak tamamladı.. Karada, bin araçlık konvoy oluşturan Posbıyık’a, balıkçı motorları ve teknelerde ‘Vira Bismillah’ deyip denizi coşturarak destek verdi..

Ereğli’nin duayen Belediye Başkanı Halil Posbıyık, seçimlere son 1 gün kala, propaganda çalışmalarını araçlarla şehir turu yaparak tamamladı.

BİN ARAÇLIK KONVOY OLUŞTU

Başkan Posbıyık’ın Hastane caddesinden başladığı araçlarla şehir turu konvoyuna, binden fazla araçla sevenleri katıldı. Konvoyun önünde bir minibüs üzerinde hazırlanan platformda eşi Neriman Posbıyık ve CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ile Ereğli’leri selamlayan Posbıyık, yaklaşık 2 saat boyunca şehir turu yaptı.

Başkan Halil Posbıyık’ın konvoyunun ön tarafı Çetin Apatay bulvarına geldiğinde, en arkadaki araçlar Hastane kavşağından daha yeni hareket edebildi. Oluşan uzun konvoy sırasında vatandaşların rahatça araç kullanabilmeleri ve trafiğin sıkışmaması içinde özen gösterildi.

Konvoy yapılacağı saatte, yağan yağmurun kesilmesi ve konvoy süresince yağmur yağmaması, araç konvoyunu izleyen vatandaşlar arasında espri konusu oldu.

KARADAKİ COŞKU, DENİZLERİ DE COŞTURDU..

Karada yaşanan Posbıyık coşkusu, Denizleri de coşturdu. Bozhanedeki balıkçı motorları ve tekneler, ‘Vira Bismillah’ diyerek denizleri coşturdu.

Posbıyık bayrakları ile donatılan teknelerden, limanda havai fişekler atılarak görsel şölen oluşturuldu. Başkan Posbıyık, balıkçıların bu desteğine eşi Neriman Posbıyık’la deniz kenarına gelerek el salladı ve sevgilerini iletti.

Oldukça organize edilen ve vatandaşların trafiğini aksatmadan 2 saat süren konvoy, herhangi bir üzücü olay yaşanmadan coşkuyla tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER