EREĞLİ HİZMETE DOYUYOR

Çakır´ın konuşmalarından detaylar.

EREĞLİ HİZMETE DOYUYOR
gundemeregli.com-AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ak Parti olarak önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, Ereğli belediyesini AK Parti’li belediyeler arasına katacaklarını iddia etti.

Çakır beraberinde meclis üyeleri ile birlikte AK Parti Ereğli teşkilat binasında düzenlediği basın toplantısında 82 Köyde Rotmiks ve bakım çalışmalarının yapıldığını hatırlatarak, merkezi hükümet tarafından Ereğli İlçesinde sürdürülen çalışmalar hakkında kısaca bilgi verdi.

Köylere de önemli hizmetler yaptıklarını anlatan Çakır, Devrek yol ayrımındaki köprülü kavşağın asfaltının döküldüğüne dikkat çekerek, bakım ve onarım çalışmalarında 15 bin ton malzeme kullanıldığını ve 1 Milyon 800 Bin Tl ödeneğin yolar için kullanıldığının altını çizdi.   

KÖY YOLLARI ASFALTLANDI

Ak Parti olarak incelemelerde bulundukları köylerin asfaltlama çalışmaları hakkında da aydınlatıcı bilgiler veren Çakır sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Yunuslu ve Çayırlı bölgesinde köy ziyaretindeydik, 88 köyümüzün 82 tanesini Rotmiks ve bakım onarım çalışmalarını tamamladık. Diğerleri de bu hafta içerisinde tamamlanacak, yaklaşık 15 bin ton malzeme kullandık bunlarında Ekonomik olarak, Mali olarak değeri eski parayla 1 trilyon 800 milyar köylerin yolu için harcadığımız, Bunun yanında Milli Eğitimle alakalı söylemiş olduğumuz 9 tane okulumuz vardı. Hayırseverlerinde desteği ile bu okul sayısı 13’ü buldu. Okullardan 5 tanesini ihaleye çıkarttık, diğer 3 tanesi de 2 hafta içinde ihaleye çıkacak 8 yâda 9 okul Ocak ayına kadar yetişecek, Ocak ayından sonrada diğer hayırseverlerimizin ve katkı koyduğu okullarımızın da ihalesi aşamasına gelinecek, Bunları da Ereğli’ye kazandırmaktan son derece mutluyuz.

EREĞLİ HALKININ HİZMETİNE SUNACAĞIZ

Bunun yanında köprülü kavşağımızın asfaltını döküyoruz. 3-4 günlük bir süremiz kaldı. Bunu da insanların hizmetine sunacağız; yaklaşık trafiğin yüzde 65’i Elmatepe istikametinden, Terminal istikametine hem gidiş, hem dönüş kullanıldığı için yaklaşık 10 araba üç buçuk ortalama 4 arabaya düşecek onun hemen akabinde köprülü kavşağın yanındaki yan yolları ve Devrek yol ayrımı kavşağını düzenleyeceğiz. Onun akabinde Gülüç köprüsünden gelerek Potbaşın dan alt yapı çalışmalarını başlatıyoruz. Mart’tan sonra Kepez tepesine kadar asfaltlamayı Ereğli halkının hizmetine sunacağız. Bunlar hakikaten büyük projeler.

EREĞLİ BELEDİYESİNİ AK PARTİLİ BELEDİYELER ARASINA KATACAĞIZ

Önümüzdeki hafta hastanemizde ziyaret yapacağız. Ciddi anlamda sona geliyoruz. Adliye binamız sizlerde gelip geçerken görüyorsunuz, hızlı bir şekilde çalışma içerisinde yürüyor. Ereğli nin her tarafını şantiye alanına dönüştürdük. Şimdi Ereğli’ye yapacağımız son büyük hizmet daha kaldı; oda Ereğli belediyesini AK Partili Belediyeler arasına katmak. Bu konuda Ereğli’de duyarlı, Ereğli sevdalısı bütün insanlarımızın oyuna talibiz! Bu sadece siyasi parti seçimi değil, özellikle Ereğli’nin geleceğinin seçimidir. Bu seçimde de herkesten destek bekliyoruz .

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2013, 15:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

siz önce kendi içinizdeki kaynayan kazanı durdurun ve aranızdaki kavgayı bitirin.... birde halkın arasına katılın ve halkın diliyle ereğli insanını anlayın... kendinizi dev aynasında görmeyin.. siz ancak adliye binası ve cezaevi yaparsınız.... öyle hergün medyaya demeç vermekle keleşler medya grubunu arkanıza almakla bu işler olmuyor.... fatih bey sen oraya seçimlemi geldin?...... ozaman başbakanına söyle ereğli belediye başkanınıda atma ile yapsın.... siz nasıl olsa iktidarsınız.... önce siz halkın arasında yaşamayı öğrenin.... bu millet nereye oy atacağını kimi seçeceğini çok iyi bilir....

SIRADAKİ HABER