Ereğli’de esnaflardan Özbakır’a ikramlar…

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Ereğli’de ziyaretlerinde mükemmel karşılandı.

Ereğli’de esnaflardan Özbakır’a ikramlar…

Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Ereğli’de ziyaretlerinde mükemmel karşılandı.
Seçim çalışmalarına Ereğli ilçesinde devam eden Özbakır, beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye ve il genel meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte  öncelikle ,çarşı esnafını  ve ardından  Ereğli Adalet Sarayına giderek Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Konuk´u ziyaret etti.Özbakır Belediyenin  Plaj tesislerinde düzenlediği Engelliler Haftası etkinlikleri dolayısıyla yapılan piknik organizasyonunu  ziyaret etti.
Ziyaret turunda Ereğli’de girdiği dükkanların bir çoğunda kendisine ikram edilen çikolata ve şekerleri yiyerek  kahvelerini  içen Özbakır , esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Görev süresi içerisinde palavra atmayacaklarını ifade eden Özbakır, Türkiye’de var olan istikrarın 7 Haziran’dan sonrada devam etmesi gerektiğini belirterek AK Parti hükümetinin hizmetlerini anlatarak daha da güzel işler yapılacağını ifade etti. Özbakır, Ereğli’de gösterilen sevgiden dolayı esnaflara teşekkür ederek, Zonguldak ve Ereğli için çok güzel projeleri hayata sunacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret turunda Ereğli Adalet Sarayına giderek Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Konuk ile görüşen Özbakır, Ereğli’ye çok güzel bir kamu yatırımı yapıldığını görüldüğünü söyledi.

Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Konuk ile görüş alışverişi sohbeti ardından Özbakır, Ereğli’ye kazandırılan Adalet Sarayında incelemelerde bulunarak, görevli personellerle görüşerek ziyaretini tamamladı.

Özbakır, Ereğli’de Öğle yemeği sonrası Öğretmenevi önünde karşılaştığı Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Yusuf ziya Odabaş ile kısa bir sohbet etti. Odabaş’ın seçim çalışmalarında başarılar dilediği Özbakır, görüşmesinin ardından esnaflara ziyaretini hiç ara vermeden sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER