Erkmen: ´´Kendimize güveniyoruz´´

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili 2.sıra adayı Yavuz Erkmen, Zonguldak’ı yalnız geçmişi ile değil, geleceği ile de övünen, geleceği ile de umut dolu bir Zonguldak haline getirmek istiyoruz” dedi.

Erkmen: ´´Kendimize güveniyoruz´´



HaberMerkezi-Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili 2.sıra adayı Yavuz Erkmen, Zonguldak’ı yalnız geçmişi ile değil, geleceği ile de övünen, geleceği ile de umut dolu bir Zonguldak haline getirmek istiyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili 2.sıra adayı Yavuz Erkmen,1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Çetin Eser’i ziyaret eden Erkmen, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Partisinin İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül, Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Erkmen şunları söyledi; “Ülkemiz 1 Kasımda yeniden seçime gidiyor, her şeyden önce gerek ilimiz gerekse de ülkemiz için bu seçimler hayırlar getirmesini diliyorum. Bizim amacımız geçen seçimde bir milletvekili çıkarmıştık, bu başarıydı o gün ki şartlarda ama bugün geldiğimiz noktada ülkenin genel gidişatı ve şuan ki tabloya baktığımızda Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye’de sigorta olduğunu, yani tek parti konumunda olduğu herkes tarafından görülmekte kabul edilmekte. Bu nedenle biz hem bölgemizin daha yararına olacağına hem de mecliste Zonguldak’ın daha güçlü temsil edilmesi açısından bu dönem en az iki milletvekili ile meclise gitmek istiyoruz. Bu anlamda da tüm Zonguldak, Ereğli halkından destek bekliyoruz. Amacımız; bölgemize hizmet etmek ama her şeyden önce ülkemizin birliğine beraberliğine, düzenine ve bayrağımıza sahip çıkma konusudur. Geçen seçim sonucunda oluşan tablo hiçbir partiye tek başına iktidar olma imkânı vermedi. Bu dönem tabi ki yine bizimde gönlümüzde tek başına Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar olmasını istiyoruz ama bu olmayıp da benzer bir tablo çıktığında yani; koalisyon kurulma ihtimali dâhilinde geldiği zaman da Milliyetçi Hareket Partisinin kilit parti olacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

HDP HARİCİNDE KOALİSYON ORTAĞI OLABİLİRİZ

Geçen hafta genel başkanımızın yaptığı konuşma ile biz HDP haricinde diğer partilerle bizim şartımızı kabul ettikleri takdirde koalisyon ortağı olabiliriz. Yani iktidar olacağız mesajını verdi. Bununla kısacası şunu demek istiyoruz; 1 Kasımdan sonra Milliyetçi Hareket Partisi iktidarın ortağıdır. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi hangi seçerse o yönde koalisyon kurulacaktır. Böyle bir koalisyon kurulması halinde de biz bugüne kadar ihmal ve mevcut iktidar tarafından şuanda Zonguldak’ın şuanda teslim edilmeyen haklarını en kısa sürede süratle alıp tekrar Zonguldak’ı yalnız geçmişi il değil geleceği ile de övünen, geleceği ile de umut dolu bir Zonguldak haline getirmek istiyoruz.

BUGÜNE KADAR VERİLEN PEK ÇOK SÖZLER TUTULMADI

Bugün işsizliğin kol gezdiği, bütün işletmelerin zorda olduğu, Türkiye Taş Kömüründen tutunda en küçük işletmesine kadar herkes şuanda üretim kaybı yaşadığı bir ortamda bizim Zonguldak’ı o eski morallendirmek sureti ile üretim bazına oturtturmamız gerekiyor. Bugüne kadar verilen pek çok sözler tutulmadı, bu nedenle biz istiyoruz ki Zonguldak ve Ereğli hak ettiği hizmetleri alsın. En basiti üç senedir, dört senedir burada benim kurduğum, çok büyük emeğimizin olduğu tershaneler bölgesi kapalı duruyor. Bunun bir an önce açılmasını arzu ediyoruz. 1 Kasım öncesinde hep bunu söylediler, belediye seçimleri öncesi bunu söylediler ama iktidarda olmalarına rağmen hala bunu gerçekleştiremediler. Pek çok yapılmayan hizmet var, Ereğli-Devrek yolu hep gündeme getirildi hiçbir ödenek takviyesi yapılmadı ve hala burası kör topal şekilde gidiyor.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Biz herkesin objektif olan ve iyi niyetli olarak elini vicdanına koyan herkesi şöyle listelere baktığı zaman bu listeler içerisinde en tecrübeli ve Zonguldak’ın sorunların altından kalkabilecek liste olarak Milliyetçi Hareket Partisinin listesini göreceğini tahmin ediyoruz. Bir yandan bakanımız Zeki bey(Zeki Çakan) bir yandan ben sorunları bilmemizin ötesinde biz Zonguldak’ın sorunlarının nasıl çözümü konusunda kendimize güveniyoruz, en kısa sürede bunları vaat olarak değil gerçekleştirme anlamında söz veriyoruz ve diyoruz ki; artık bu dönem kulüp tutar gibi parti tutmayı herkes bıraksın ve Türkiye’nin sigortası olan, Türkiye için lazım olan ve bölgemizi de hizmet getirecek olan Milliyetçi Hareket Partimizin yanında yer alsın.”

ESER, BAŞARI DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz sahibi Çetin Eser, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili 2.sıra adayı Yavuz Erkmen ’e başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER