Filyos´a 200 bin nüfuslu şehir kurulacak

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar Filyos´ta vatandaşlarla bir araya gelerek Filyos Projesini anlattı.

Filyos´a 200 bin nüfuslu şehir kurulacak
 AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar Filyos´ta vatandaşlarla bir araya gelerek Filyos Projesini anlattı. 
AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar Filyos Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar Filyos Projesi başta olmak üzere diğer projelerin son gelişmeleri hakkında bilgiler verdi. Tarihi bir gün yaşadıklarını söyleyen Özcan Ulupınar, Tüm engellemelere rağmen Filyos Projesi’ni başlatıyoruz. Yıllardır konuşuldu, ama partimiz ihaleyi yaptı. Ancak TEMA ve Çaycuma Belediye Başkanı´nın açtığı davalarla yürütmeyi durdurdular. Bu dev projenin yapımında binlerce işçi çalışacak, çok büyük bir liman yapılacak dedi. 

DEMİRYOLUNDA BUGÜN İTİBARİYLE TEST SÜRÜŞLERİ BAŞLADI 
Bugün itibari ile trenlerin test sürüşüne başladığını söyleyen Özcan Ulupınar, Zaten firmaya 30 Haziran’a kadar süre verilmişti. Tren rayları Cumhuriyet tarihinde ilk kez bizim dönemimizde yenilenmiştir. Bu yollar bitecek, Filyos hak ettiği yere gelecektir. Tünellerle buraya yol açacağız. Zonguldak buraya gelecek. Coğrafyamız zor ama yapıyoruz. Sapça 1-2, Değirmen ağzı 1-2 tünelleri bir ay içinde hizmetinizde. Yeni bir Bakanlar Kurulu kararı imzadan çıkmıştır. Türkiye’nin 3. Büyük limanı buraya yapılacaktır. 200 bin nüfuslu bir şehir kurulacaktır. Madenler ve mülkiyetler ilgili iki yeni yasa çıktı. Ana muhalefet partisi desteksiz sallıyor. ‘340 bin atama bekleyen öğretmeni atayacağız’ diyor. Bilmiyor ki 140 bin öğretmen açığı var. ´Üniversite harçlarını kaldıracağız´ diyor. Bilmiyor ki iki yıl önce zaten kaldırıldı. Yazık vallahi yazık. Türkiye uzağa uydu gönderiyor. Büyük projeleri hayata geçiriyor. 2 milyon Müslümana ev sahipliği yapıyoruz. İhracatımız artıyor. Göçmenler denizin ortasında ölüyor. Biz huzur içinde yaşıyoruz. Çok şükür can güvenliğimiz var. İkinci yarımız başlıyor. Az sabır diyoruz. Emeklilerimiz gününde maaşını alıyor ama yetmiyor. Bununla ilgili Başbakanımız talimat verdiğini çok yakında müjdeyi vereceğini söyledi. Emeklilerimize toplu konut edindirme ile ilgili bir açıklaması oldu. Türkiye söz söyleyen güçlü bir ülkedir diye konuştu. 
Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 06:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER