GÖZLER BAKANIN ÜZERİNDE

GÖZLER BAKANIN ÜZERİNDE
gundemeregli.com-Ereğli İlçesi Gülüç Beldesi ile Kepez mahallesinde yolun duble yol yapılması konusu bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla Zonguldak’a gelecek olan Bakan Yıldırım’a bir kez daha iletilecek.

Bakan Yıldırım’a başta duble yollar ve tersanelerdeki sorunlar konusunda taleplerin anlatılması beklenirken,  Hükümetin en önemli bakanlarından biri olan Yıldırım’ın bölge için yapacak ve söyleyecekleri büyük merak konusu oldu.

Yarın Zonguldak’a gelecek olan bakan Yıldırım’ın Ereğli- Zonguldak, Ereğli ile Devrek yolları konusunda da yaşanan sıkıntıları noktasında çözüm bulması bekleniyor.

Bölgeye birçok kez gelen Bakan Yıldırım’ın özellikle yol ve tersaneler konusunda yapacağı açıklama ve vereceği talimatlar büyük merak konusu…

Helikopter ile bölgeye gelecek olan Bakan Yıldırım’ın Filyos projesi için de söyleyeceği sözler büyük merak uyandıracak.

 

Hükümetin en önemli Bakanlarından biri olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyaretler ve törene katılacak.

Bakan Yıldırım, başta Filyos olmak üzere, Ereğli- Zonguldak karayolu ve temeli atılacak olan Mitatpaşa tüneli içinde kurdele kesecek.

Bakanlığı döneminde bir çok kez bölgeye gelen Bakan Yıldırım’ın tersaneler ve diğer önemli konularda da söyleyecekleri büyük önem taşıyor.

Özellikle Ereğli’de yılan hikayesine dönen yol için Gülüç Belediyesi ile Kepez mahallesi arasındaki yol için de çıkış yolu bulması kaçınılmaz olarak değerlendiriliyor.

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2 Ağustos 2013 günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Zonguldak’a geleceği n belirtildi. Bakan Yıldırım’ın günü birlik programı ise şöyle belirlendi:

“11.30 Çaycuma Havaalanı’na hareket ve yollarda havadan inceleme. 12.00 serbest zaman şehir stadı, 14.00 AK Parti İl Başkanlığı ziyaret, 14.30 Karayolları Mithatpaşa Tüneli temel atma törenine iştirak, 15.30 Zonguldak’tan ayrılış.





 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER