HEP KAVGA, HEP KAVGA!!!

HEP KAVGA, HEP KAVGA!!!
gundemeregli.com-

 


 Odanın Yönetim Kurulu Başkanlığında aday olan 4 isminden biri olan  Erdem, Ortacami bölgesinde Halk Bank ilersinde iki katlı büroyu hizmete açarak, kendisini desteklemeye gelenlere hitaben bir konuşma yaptı.

Seçimlerin aynı zamanda Ereğli geleceğinin ve işadamı vizyonunun ve aydınlık yarınların seçimi olacağını ifade eden Erdem, bu seçimlerin yerel seçimlere de etki edeceğini söyledi.

BARIŞI GETİRECEĞİZ

Erdem burada yaptığı konuşmasında özetle şunları söyledi:

  Bu kentte başta ekonomik ve sosyal olmak üzere barışı getirmek, birlik sağlamak, paylaşımda bulunmak istiyoruz. Üyelerimizden destek istiyoruz, geleceğinizi belirleyin diyoruz.



  

  Toplantıya 22. Ve 23 Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan,  Belediye Meclis Üyeleri Halil Bozkuş, Fevzi Ekşi, İşadamı İlhan Yazıcıoğlu, İrfan Yazıcıoğlu, Celal Bozkuş, Mehmet Pestilci, Ahmet Kanca gibi isimlerde yer aldı.

Erdoğan açılışa katılan herkes ile yakından ilgilendi ardından basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.    
   

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2013, 16:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ünal Savaş
Ünal Savaş - 11 yıl Önce

SAYIN ERDEM; [ct]HİÇBİRİMİZ HEPİMİZ KADAR AKILLI VE GÜÇLÜ OLAMAYIZ.[ct] HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK BİRLİK, BERABERLİK VE BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE OLMAMIZ GEREKEN BİR DÖNEMDE, DİĞER TARAFI ÖTEKİLEŞTİREN BÖYLESİ BİR BÖLÜNMÜŞLÜK İLE GİDİLECEK BİR TSO SEÇİM SÜRECİNİN SONUCUNDA OLUŞACAK OLAN YENİ TSO YÖNETİMİNDEN EREĞLİ’ MİZİN BİRİKMİŞ DEVASA İKTİSADİ VE SOSYAL SORUNLARINA POZİTİF YÖNDE ÇÖZÜM ÜRETMESİNİ BEKLEMEK ABESLE İŞTİGALDİR.

“TAKİP EDİLEN AMAÇLAR HİÇBİR ZAMAN KİŞİSEL OLMAMALIDIR.[ct] M.KEMAL ATATÜRK

KDZ. EREĞLİ’MİZİN İKTİSADİ VE SOSYAL SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ, TÜM GRUPLARIN KİŞİSEL AMAÇLAR PEŞİNDE KOŞMADAN, BİRLİK, BERABERLİK VE BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE “EREĞLİ’MİZİN ORTAK MENFAATLERİ” İÇİN “TEK VÜCUT” ÇALIŞMALARIYLA MÜMKÜNDÜR. BUNUN DIŞINDAKİ FERDİ VE LOKAL TÜM GİRİŞİMLER HAVANDA SU DÖVMEKTİR.

“KAVGANIN KAZANANI YOKTUR, YA KAYBEDERSİNİZ YA DA DAHA ÇOK KAYBEDERSİNİZ.” ALBERT EINSTEIN

ARTIK KİŞİLER, KURUMLAR VE ÖRGÜTLER ARASI KISIR POLEMİK, ÇEKİŞME, ÇATIŞMA VE KAVGALARI YAŞAMA LÜKSÜ KALMAYAN, HIZLA GÖÇ VEREN, EKONOMİSİ İYİCE DARALARAK TÜRBÜLANSA GİREN VE HERKESİN BU TÜRBÜLANSTAN BİR ÇIKIŞ YOLU ARADIĞI KDZ. EREĞLİ’MİZDE, ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE YAPILACAK OLAN KDZ. EREĞLİ TSO SEÇİMLERİNDE;

GENÇ, VİZYONER GÖRÜŞLÜ, DÜRÜST, ÇALIŞKAN VE DİNAMİK BİR EKİP İLE HİÇ BİR KİŞİ, KURUM VE ÖRGÜTÜ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN HERKESİ KUCAKLAYAN,

AYRICA; OLUŞACAK YENİ TSO YÖNETİMİNDEKİ TÜM EKİP ÜYELERİNİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE [ct]ORTAK AKIL[ct] İLE “BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE” HAREKET ETTİĞİ, ŞEHRİMİZİN İÇİNDE BULUNDUĞU İKTİSADİ VE SOSYAL SORUNLARINA [ct]VİZYONER ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLEN[ct] BİR TSO YÖNETİMİ OLUŞUMU DİLEKLERİMLE...

SÖZÜN ÖZÜ -1)
“BÜYÜK İŞLER, MÜHİM TEŞEBBÜSLER, ANCAK ORTAK ÇALIŞMA İLE TEMİN EDİLEBİLİR.” M. KEMAL ATATÜRK

SÖZÜN ÖZÜ -2)
“BİR ARAYA GELMEK SADECE BİR BAŞLANGIÇTIR. BİR ARADA KALMAK YA DA TUTMAK BÜYÜK BİR İLERLEMEDİR. BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSE GERÇEK BİR BAŞARIDIR.” HENRY FORD

SÖZÜN ÖZÜ -3)
“SORUNLAR O SORUNLARI OLUŞTURAN DÜŞÜNCE DÜZEYİNDE ÇÖZÜLEMEZLER” ALBERT EINSTEIN

SÖZÜN ÖZÜ -4) “BİR ELİN NESİ VAR, İKİ ELİN SESİ VAR” ANLAMAYANLARA BİR DE İNGİLİZCESİNİ YAZAYIM “TWO HEADS ARE BETTER THAN ONE” BELKİ ANLARLAR.

ATALARIMIZ ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVULZURNA AZ DEMİŞLER.

TSO YÖNETİMİNDE GÖREV ALMAK İSTEYEN TÜM GRUPLAR ŞUNU ASLA UNUTMASINLAR Kİ; TEK KANATLA UÇULMAZ, TEK AYAKLA KOŞULMAZ.

SAYGILARIMLA

“FESTİVALE HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ´Yİ TÜKETMEKTİR.”
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü

SIRADAKİ HABER