HİZMETLERE START VERDİK

HİZMETLERE START VERDİK
gundemeregli.com-Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş kendisini ziyarete gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’e icraatları hakkında bilgi verdi.
CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktür, partisinin il başkanı Halil Furat, ilçe başkanı Hayrettin Kartal ve bazı partililerle birlikte Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Demirtaş’ın görevinde başarılı olacağına inandığını söyleyen Milletvekili Köktürk, kendisini bundan sonrada yalnız bırakmayacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi. Köktürk CHP’nin Zonguldak’ta 12 belediyeyi kazanarak önemli bir başarı sağladığını söyleyen Köktürk “Sayın Genel Başkanımız da bu başarıyı görmüştür. Önümüzdeki hafta Salı günü hep birlikte Genel Başkanımızı ziyaret edeceğiz” dedi.
Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçildiği ilk günden itibaren beldeye hizmet etmeye başladığını ifade etti. Gülüç’te ilk olarak Atalay sitelerinin üst kısmında ki bölgeyi piknik alanı yapmak için çalışma başlattıklarını ve ormanda burası için
talepte bulunduklarını anlatan Demirtaş “Piknik alanı yapımına start verdik” dedi.
DEMİRTAŞ “HİZMETLERE START VERDİK”
Demirtaş konuşmasında şunları söyledi; “Mazbatamı aldığımdan itibaren hemen 3-4 projemin startını verdim. Atalay mevkiin de Güzel Sanatların üstünde bir orman arazimiz vardı. Zonguldak Orman Müdürlüğü’ne yazılarını biz yazdık. Piknik alanımıza start verdik, başlıyoruz hemen. İkinci bir olayımız Pazar yerinde büyük bir sıkıntımız vardı Yolumuzu açma konusunda. Kamyondan taşlarımızı yığdırdık biraz. Yardım aldık sağdan soldan. Çocuk parklarının ve fitnes aletlerinin alımı konusunda iş adamlarımız yardımcı oluyorlar. Pazar yerinin ortasında kapalı alanımız var. Orasını düğün salonu yapmak için proje çalışmasına başladık. Pazar yerinin Atalay ve Bekyeri tarafına çıkan yolu da yakında açıyoruz. Göreve ilk başladığım gün bir cenazemiz oldu ve cenaze hizmetlerini de belediyemize ait garajın bulunduğu yerde vermeye başlıyoruz. Şu anda musalla taşı, morgumuz mevcut. Bir tane daha morg yapılması için girişimlerimiz var. Cenaze hizmetlerini burada tam olarak vereceğiz. Ereğli Belediyesi’nde olduğu gibi bizim burada da ilk akşam hocalarımız Kuranımızı okuyacak, cenaze yakınlarına ve gelen misafirlerine yemek ikramını organize edeceğiz. Bununla ilgili arkadaşlarımızı görevlendirdik.
“BEN GÜLÜǒE HERKESTEN FAZLA SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIM”
Kimisi diyor ki; ‘iktidar partisi burada bir şey yapamadı. Gökhan yapamaz.’ CHP’li olarak bizi yapamaz diyorlar. Ama şundan herkes emin olsun. Gülüç’te çok güzel projelere imza atacağım. Ve de bunları konuşan insanları utandıracağım. Ben burada dilenciliği de kabul ettim ve Gülüç’e hizmet aşkıyla yola çıktım. Her şeyden önce Gülüç’ün çocuğuyum. Gülüç’te doğdum, büyüdüm. Burası rahmetli babamın çabalarıyla kurulan bir belediyedir. Ben buraya herkesten fazla sahip çıkmak zorundayım. 2004 senesinden beri belediye başkanı olmak için bir takım görevlerde yer aldım hiç çıkar düşünmeden. Bir hedefim vardı, kendime bir amaç belirlemiştim. Gülüç halkı da beni buraya layık gördü. Herkese teşekkür ediyorum.”
CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk’te Demirtaş’ın anlattıkların çok mutlu olduğunu belirterek özellikle CHP’li büyük belediyelerden Gülüç için alınması gereken ne varsa bunların takipçisi olacağını ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 06:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER