İŞLER:YARGI BÖYLE BİR KARAR ALMIŞ GEREĞİ YAPILIYOR

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, paralel yapıya yönelik bu sabah saatlerinde yapılan operasyonla ilgili olarak, Yargı böyle bir karar almış, gereği yapılıyor. Neticeyi bekleyip göreceğiz yorumunda bulundu.

İŞLER:YARGI BÖYLE BİR KARAR ALMIŞ GEREĞİ YAPILIYOR
gundemeregli.com-Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, paralel yapıya yönelik bu sabah saatlerinde yapılan operasyonla ilgili olarak, Yargı böyle bir karar almış, gereği yapılıyor. Neticeyi bekleyip göreceğiz yorumunda bulundu. 

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bölge milletvekilleri ve partililer tarafından karşılandı. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Emrullah İşler, 22 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyon ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bunun yargı süreci olduğunu ifade eden İşler, Bizde sabahleyin bundan haberdar olduk. Yargı süreci, sorgulamalar devam ediyor. Ondan sonra iş mahkemelere intikal edecek. Bekleyip göreceğiz. Biliyorsunuz yargı bağımsızdır. Yargı böyle bir karar almış, gereği yapılıyor. Neticeyi bekleyip göreceğiz” diye konuştu.

EKMELEDDİN İHSANOĞLU BİZİ GERİDEN TAKİP EDİYOR

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu´nun ´Gazze’ye ekmek gönderin´ açıklamasını da değerlendiren İşler, Biz ilk andan itibaren oraya yardım elimizi uzattık. 15 bin aileye gıda yardımı ve 3 bin aileye yetecek sıcak yemek veriyoruz. Kendisi bizi geriden takip ediyor. Demek ki danışmanları iyi çalışmıyor” dedi. 

İlk olarak Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı ziyaret eden Bakan İşler daha sonra AK Parti Alaplı ilçe teşkilatına geldi. Parti binasına yürüyerek giden İşler, Hükümet Caddesi üzerindeki esnafları ve vatandaşları selamladı. 
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER