KALAY´A AÇIK ÇEK

KALAY´A AÇIK ÇEK
gundemeregli.com-
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, projelerini incelediği Bartın Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay için “Seyfettin Kalay kardeşimiz seçildiği takdirde yapacağı projelere benden açık çek” dedi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, partisinin Bartın’da düzenlediği mitinge katıldı. Başbakan Yardımcısı Arınç, Bartın şehir merkezi girişinde kalabalık bir parti grubu tarafından karşılandı. Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan binlerce kişiye hitap eden Arınç, gösterilen sevgiden ve ilgiden dolayı miting alanını dolduran kalabalığa teşekkür etti.

ARINǒTAN KALAY’A AÇIK ÇEK
Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay’ın proje kitapçığını incelediğini ve projelerini çok beğendiğini söyleyen Arınç, “Sevgili kardeşlerim Bartın’a büyük bir miting yapmak üzere davet edildiğimde inanın çok sevindim. 90’lı yıllarda geldiğimi hatırlıyorum. Bir tabiat harikası, cennet vatanımızın bir parçası, insanı, tabiatı, doğası güzel, hamdolsun güzel imkanlara yeni kavuştu. Bartın’da mutlaka olmayı istedim. Sizler de büyük bir coşku ve kalabalıkla bu toplantımıza katıldınız. Bartın’a insanı anlayan, insanı tanıyan, insanı anlayan ve yıllarca başhekimliğimizi yapmış bir değerli kardeşimize ihtiyaç var diye düşünüldü. Yani İskender’in kılıcı gibi bir yerde bu işi bitirmemiz lazımdır. Kilidi açmamız lazım yoksa Bartın’a yazık oluyor. Biz milletvekili çıkarıyoruz. Belediye Başkanı çıkartmazsak da olur böyle bir şey mi olur. Bartın’daki insanlar 60 bin kişimiz niye güzel bir belediye hizmetinden istifade etmesin. Niye temiz bir hava solumasın. Niye Bartın’ın ırmağı simsiyah akacak noktaya gelsin. Bunları düşünmek bize düşmez mi? Biz belediyeleri ve yerel yönetimleri destekliyoruz. Belediye gelirlerini arttırdık. Nerede hizmet, nerede çalışma 20 sene önce Bartın’ın sorunu ne ise bugün aynı sorunlar devam ediyor. Seyfettin kardeşimizin arkasında güçlü bir ekip var. İlk önce Yılmaz Tunç gibi 20 kişinin yaptığı işi tek başına yaparak bize çok faydası olan bir kardeşimiz var. Ondan sonra meclisteki milletvekillerimiz var. Ondan sonra hükümetimiz var. Daha sonra ben ve Başbakanımız var. Seyfettin kardeşimiz seçildiği takdirde yapacağı projelere benden açık çek” dedi.

ARINÇ: “KIYAMETİN KÜÇÜK ALAMETİ”
Bülent Arınç Bartın’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştirerek, “Düşünün artık Dersimli Kemal Kılıçdaroğlu artık ‘bozkurt’ işareti yapmaya başladı. Kılıçdaroğlu Ankara sokaklarında böyle geziyor. Kıyametin küçük alametidir. İyi ki beni ikaz ettin. Bu basından korkulur sonra bir altyazı yazarlar, ‘Arınç’ta kurt oldu’ derler. Selahattin Demirtaş bana da kızar. Demirtaş dün güzel bir şey söylemiş. ‘Biz Kılıçdaroğlu’nu Dersimli Kürt zannediyorduk, meğersem kurt kökenliymiş’ dedi. Ne günlere kaldık. ‘Bize herkesten oy lazım onun için böyle yapıyorum’ diyor. Oyun bol olsun” dedi.
Arınç’ın konuşması vatandaşlar tarafından coşku ile izlendi. Konuşmasının ardından Arınç mitinge gelen vatandaşlara karanfil dağıttı. Ayrıca Arınç´a Bartınspor atkısı ve forması da hediye edildi.
Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER