Kamalak: "İslam Dinarı'na geçilmeli"

Kamalak: "İslam Dinarı'na geçilmeli"

Kamalak: "İslam Dinarı'na geçilmeli"

Partisinin Zonguldak Alaplı ilçe kongresinde konuşan eski Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, İslam dinarına geçecek olursak çok daha güçlü bir para birimine sahip oluruz” dedi.
Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak; partisinin Alaplı İlçe Kongresine katıldı. Belediye Kültür Salonunda düzenlenen 6. Olağan İlçe Kongresine çok sayıda partili de eşlik etti. Kamalak, yaptığı konuşmada, Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Rabbim makamlarını cennet eylesin. Kederli ailelerine Cenab-ı Allah’tan başsağlığı diliyorum. Her gün, ama her gün yazık ki şehit haberleriyle sarsılıyoruz. Daha vahimi bu olaylar sanki olması gereken sıradan hadiseler gibi algılanmaya başladı. Kahrolsun terörizm, kahrolsun düşman demekle de yazık ki ne terör duruyor, ne de düşman kahroluyor dedi.

İslam Birliği vurgusu yaptı

İslam Birliğinin yıllardır kurulması gerektiğini söylediklerine dikkat çeken Kamalak, şöyle devam etti:
“Dini bir, kitabı bir, peygamberi bir insanları niye bir araya toplamayalım işimiz zor değil yapmamız gereken tek İslam birliğini kurmaktır. Biz savaşmak için, öldürmek için değil müdafaa için barış gücü oluşturmak mecburiyetindeyiz. Eğer 28 Şubat sürecimizde bizim yolumuz kesilmemiş o ayrılık, gayrılık deveye sokulmamış olsaydı emin olun o zaman İslam Birliği NATO’dan çok daha güçlü bir barış gücü oluşturacaktı. Şu anki doların fireni tutmuyor. İktidar sahipleri Merkez Bankasına faizleri indir diye baskı yapıyor ama Merkez Bankası faizi yükseltiyor. Bu işler emir komutayla yürümez işin gereğini yapmak lazım eğer biz İslam dini kurar da İslam dinarına geçecek olursak emin olun ABD’nin dolarından, batını Euro’sundan çok daha güçlü bir para birimine sahip oluruz.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 06:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER