Koşan Adam Çaturoğlu sanayi esnafını ziyaret etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Karadeniz Ereğli’deki Belen Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti, bir market şubesinin açılışına katıldı.

Koşan Adam Çaturoğlu  sanayi esnafını ziyaret etti

AK Parti’nin ‘Koşan Adam’ lâkaplı Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu; partisinin Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileriyle birlikte bugün, Karadeniz Ereğli’deki Belen Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, İlçede hizmet veren bir marketin de şube açılışına katıldı.

Güne Belen Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek başlayan Çaturoğlu ve beraberindeki partililer, esnaflar tarafından güler yüzle karşılandı, bazı esnaflar AK Parti heyetine çeşitli ikramlarda bulundular.

Esnaf ziyaretine biraz ara vererek İlçede hizmet veren bir marketin şube açılışına da katılan Çaturoğlu, burada alışveriş yapan vatandaşların da yoğun ilgisine mazhar oldu.

Market sahibini kutlayarak, başarılar dileyen Çaturoğlu, açılışta yaptığı konuşmasında, “Bizim gözümüzde bir kişiye bile istihdam sağlayan kişi, önemli kişidir. Bugün açılışını yaptığımız marketin sahibi birçok kişiye istihdam, halkımıza da sağlıklı ve hesaplı alışveriş imkânı sağlıyor. Bu marketimizin açılışının hayırlara vesile olmasını, sahiplerine ve alışveriş yapanlara bol kazanç sağlamasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.” dedi.

Çaturoğlu ile birlikte açılışa katılan İlçe Başkanı Çakır ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri, yeniden Belen Yeni Sanayi Sitesine dönerek esnaf ziyaretlerini sürdürdüler.

Milletvekili Adayı Çaturoğlu, ziyaretler esnasında bazı iş makineleri ve lüks araçlara binerek objektiflere poz verdi. Sanayi Sitesi’nin yollarını yıkayan Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiye ekiplerine de yardımcı olan Çaturoğlu, hortumu eline alarak yolları yıkadı. Çaturoğlu’nun, sanayide çalışan gençlerle top oynaması da renkli görüntülere sahne oldu. Demir direklerle kurulan kaleye geçen Çaturoğlu, İlçe Başkanı Çakır’ın penaltı vuruşunu ve bir gencin de topa kafayla vuruşunu kurtararak, gole izin vermedi.

Öte yandan, Milletvekili Adayı Çaturoğlu´nun bu akşam İstanbul´da düzenlenecek olan Zonguldaklılar Gecesi´ne katılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER