KÖYLERDE İDDİALILAR

KÖYLERDE İDDİALILAR
gundemeregli.com-Alaplı’da CHP İl Genel Meclisi üyeleri iddialı konuşuyor.Oyumuzu yüzde 50 artıracağız.  Ak Parti gördüğü rüyadan sandıklar açıldıktan sonra uyanacak.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi belediye başkan adaylarının yanı sıra il genel meclis üyeleri de seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

CHP İl Genel Meclis Üyeleri şehir merkezinin yanında köyleri ve   Gümeli beldesini tek tek ziyaret ederek yapılacak hizmetler hakkında vatandaşı bilgilendiriyor.

CHP Alaplı İl Genel Meclis Üyesi Adayları Serdar Akyol, İhsan Korkmaz ve Muammer Darçın CHP olarak belediye başkanlıklarında iddialı oldukları gibi il genel meclisi üyeliğinde de iddialı olduklarını belirterek, “Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerimizi yaparak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz.  Köylerdeki vatandaşlarımız bize ve partimize büyük teveccüh göstermektedirler.Vatandaşımızın sıkıntılarını iyi biliyoruz. Genelde köylerde ikamet eden vatandaşlarımız çiftçilik ve hayvancılık yapmaktadır. Şimdi köylerimizde çiftçilik ve hayvancılık bitme noktasına gelmiştir. Gübre ve mazot fiyatı almış başını gitmiştir. Hayvancılık yapan vatandaşlarımızda günü birlik geçinmektedir. Köylerimizde hayvancılık ile uğraşan birkaç aile kalmıştır.

Köylerimizin hepsinde nüfus azalmıştır.Gençlerimiz başka illere ve ilçelere göç etmişlerdir.Köylerimizin kalkınması için önemli projeler hayata geçirilmelidir. Vatandaşlarımıza teşvik projeleri hazırlayarak köy nüfusunun erimesine elgel olmamız gerekmektedir. Gün geçtikçe köylerimizin nüfusu azalmaktadır.   Birde köylülerimizin ilçe ekonomisine katkısı çok büyüktür.

Köylerimiz AK Parti iktidarından yeterli hizmeti alamamıştır. 10 yıldır iktidarda olan il genel meclisi üyeleri köylerde hiç bir sosyal projeye imza atmamışlar. Yapılan bir çok işler yarım yamalak yapılmış. Tam seçim arifesinde köylere kamyonlarla parke taşı gönderilmiş. Yığılı vaziyette beklemektedir” dedi.

CHP İl Genel Meclisi adayı İhsan Korkmaz, “hem Alaplı Merkezinde oylarımızı artırarak Belediye başkanlığını alacağız. Hemde köylerimizde oyumuzu artırarak birinci parti olacağız “dedi

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 07:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER