MECLİSTE 2.OTURUM TAMAMLANDI

MECLİSTE 2.OTURUM TAMAMLANDI
gundemeregli.com-



Mecliste bir önceki oturuma ait meclis karar özetinin okunurken, gündemde yer alan İlçenin Ömerli Mahallesindeki D1 ve D2 bloklarında kalan dairelerin 2013 yılı satış koşulları belirlendi. İmar planı tadilatlarının görüşülmesinin ardından İlçenin Kavaklık Mahallesinde bulunan Ereğli Belediyesi´ne ait arsanın Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne tahsisi yapıldı. Gündemde yer alan Kocaeli Mahallesi Muhtar Kadir Dündar sokağının isminin değiştirilmesi maddesi ise imar işleri komisyonuna havale edilirken Ereğli Belediyesinde imam kadrosunda görev yapan Metin Avcı, Temizlik İşleri Müdürlüğü kadrosuna atanmasına ait karar meclise okundu.
Öte yandan gelir tarifesinde yapılan değişiklik maddesinde ise Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile AK Partili Meclis üyeleri arasında tartışmalar yaşandı.
AK Parti grubu da sosyal belediyecilik anlayışına her türlü desteği verdiklerini bu yönde meclisin kararına evet, katı atıkların toplanması için 5 TL´den 6 TL´ye çıkılmasını tepki göstererek hayır oyu kullandı. AK Partili meclis üyeleri ile Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı.
Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2013, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER