MHP Yeni Yönetimle ,Kongre takvimini açıkladı..

MHP Yeni Yönetimle ,Kongre takvimini açıkladı..

MHP Yeni Yönetimle ,Kongre takvimini açıkladı..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, yeni yönetim oluşturduklarını belirten MHP İlçe Başkanlığı Talat Şeker, ilçe teşkilatının 12’nci olağan kongresinin 25 Ocak 2017 ve 30 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını bildirdi.

Şeker, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti Hükümeti’ni eleştirdi. İktidarın, Ereğli’de ‘çöküşü’ yaşattığını öne süren Şeker, şöyle dedi:
14 yıllık AKP iktidarında Ereğlimiz hep vermiştir, hep kaybetmiştir. 2006 yılında Erdemir özelleştirilmiş akabinde de sac ve nakliye sektörleri yok olma derecesine gelmiştir. OYAK yönetiminin Erdemir’de işbaşı yapmasından sonra bin 500’ü aşan kişi çeşitli gerekçelerle işten atılmıştır.
2007 yılının sonunda da bir küresel kriz sonucunda tersaneler bölgesi kapanmıştır. 10 binleri bulan TTK’daki işçi sayısı bin 200’lere kadar düşmüş, yine özel sektör olan HEMA bulunmuş olduğu rödovans alanını kapatarak 800 arkadaşımızı işsiz bırakmıştır. AK Parti iktidarı öncesindeki kazanımlarımızı tek tek kaybetmiş durumdayız.

TAKVİMİ AÇIKLADI

Başkan Şeker, Genel Merkezin talimatları doğrultusunda yenilenen ilçe yöneticilerini kamuoyuna tanıttı, yerel ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Şeker, şu sözlerle konuştu: Partimizde 9 Ekim 2016 tarihinde ilçe kongreleri takvimi başlamıştır. Ereğli ilçe teşkilatımız olarak 12’nci olağan kongremizi 25 Ocak 2017 ve 30 Nisan 2017 tarihleri arasında yapacağız. Bir taraftan kendi kongre dönemlerimiz, bir taraftan da yaklaşan yerel ve genel seçimler havasında biz de Ereğli teşkilatımızda bir yenileme, yeniden yapılandırma ihtiyacı hissettik ve bu toplantıyı da bugün bu vesile ile düzenledik.
13 Ekim 2016 tarihinde Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Şefkat Çetin ve Genel Başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli tarafından şahsıma verilen Ereğli yönetim kurulunu yeniden yapılandırma görevini yönetim kurulu arkadaşlarımla almış bulunmaktayım. 17 Ekim Pazartesi günü yapmış olduğumuz ilk toplantıda da görev dağılımımızı yapıp yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıtmak için bir araya geldik.
Yerel seçimin bir yıl öne çekilebileceği yani Mart 2019’da yapılacak seçimlerin Mart 2018’e ya da daha erkene çekilebileceği liderler arasında konuşulmak üzere komisyonlara sevk edilmiştir. Dolayısıyla 2016 yılının bittiğini düşünürsek yerel seçimlere bir sene kalmış olarak gözüküyor. Biz de bu yerel seçimlerde daha başarılı olabilmek için geçen dönemlerdeki eksikliğimizi görüp tamir etmeye çalıştık.

BELEDİYE, MHP İLE ŞAHLANACAK İDDİASI

Ereğli Belediyesi’nin, partisince kazanılması yönünde iddialı ifadeler kullanan Şeker, şunları kaydetti:
“Önce inşallah partimizi sağlıklı bir süreçle birlik, beraberlik ve demokratik zemin üzerinde kongrelere oradan da yerel seçimlere taşımak istiyoruz ve yerel yönetimlerde de iktidara talibiz.
Ereğli Belediyesi’nin kazanmak için yeni yönetim kadromuzla özellikle köy ve mahalle çalışmalarımızı, tabana yönelik ve insan temelli teşkilat yapılanmalarımızı ön plana çıkartacağız. 14 yıllık AKP iktidarında kaybeden Ereğli, inşallah Milliyetçi Hareket Parti’li belediyede şaha kalkacaktır.”

İŞTE, YÖNETİMDEKİ İSİMLER

Şeker; yeni yönetim listesindeki isimleri şu şekilde açıkladı:

Başkan Talat Şeker

Başkan Vekili Kemalettin Bektaş

İlçe Sekreteri Uğur İlhan

İlçe Sekreter Yardımcısı Yasin Yüksel

Mali Sekreter Ali Yıldırım

Mali Sekreter Yardımcısı Bayram Türkoğlu

Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erdal Şahin

Bürokrasi İlişkilerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ercan Yalçın

Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Konya

Basın Ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Engin Pınar

Görevli Ünal Şengün

İşçi Komisyonundan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Orhan

Görevli Kazım Yalçın

Esnaf Komisyonundan Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Günal

Mahalle Temsilciliklerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Arslan

Köy Temsilciliklerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Alaaddin Atar

Görevli Cengiz Şahin

Görevli Yılmaz Meral

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER