MHP´DE YENİ YAPILANMA

MHP´DE YENİ YAPILANMA


gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basının karşısına çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile Genel merkezin onayını alarak oluşturduğu yeni yönetim kurulu üyelerini ve Gülüç belde başkanlığına atanan Atilla Tarık Semiz ile Gülüç kadın kolları başkanlığına atanan Çiğdem Yıldırım ile birlikte basının karşına çıkarak önemli mesajlar verdi.

Şeker, 10 Ağustos 2014 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ve arkasından 7 Haziran 2015 yılında yapılacak genel seçimlere Ereğli İlçe teşkilatını daha iyi hazırlamak ve bu seçimlerde başarıya ulaşmak adına Ereğli ilçe başkanlığının yeniden kendi başkanlığında oluşturulduğunu belirterek yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Bildiğiniz üzere 30 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak Karadeniz Ereğli’de bizim için bir önceki seçimlere göre çok başarılı bir seçim dönemi geçirdik, Arzu ettiğimiz tam sonuçları yakalayamasak ta rakamlar üzerinden baktığımız zaman Ereğli belediyesinde bir önceki seçime göre, Belediye başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliğinde yüzde 350-400 yakın oy artışımız söz konusu, Yine aynı seçimlerde il genel meclisi sonuçlarında yine bir önceki 2011 seçimlere göre yüzde yüzlük bir artışımız söz konusu, Fakat bu bizim için bir önceki seçimlere göre başarı, Bunu kabul etmesek te arzu ettiğimiz başarı bu değildir.

“ MHP İÇİN BAŞARI SEÇİME GİRDİĞİ YERLERDE BELEDİYE BAŞKANLIKLARINI KAZANMAKTIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP )için başarı seçime girdiği yerlerde belediye Başkanlıklarını kazanmaktır. Dolayısıyla 30 Martta yapılan mahalli idareler seçiminde İlçe teşkilatı olarak görmüş olduğumuz eksiklikleri, yetmediğimiz yerleri görerek, bu durumu seçim sonrasında il başkanlığımıza ve genel merkezimize verdiğimiz raporlar neticesinde yönetim kurulumuzu büyütmek, Kdz Ereğli Sosyo-Kültürel Ekonomik açıdan eksik kaldığımız yerleri tamamlamak ve partimizi büyütmek, bilindiği üzere 10 Ağustos 2014 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ve arkasından 7 Haziran 2015 yılında yapılacak genel seçimlere Ereğli İlçe teşkilatımızı daha iyi hazırlamak ve bu seçimlerde başarıya ulaşmak adına Ereğli ilçe başkanlığımız benim başkanlığımda tekrar yeniden oluşturulmuştur” dedi.

GÜLÜÇ BELDE BAŞKANLIĞINA SEMİZ ,KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA YILDIRIM ATANDI

Şeker ayrıca, Genel merkezin aynı yetkileri ile Gülüç belde teşkilatında ve Kadın kolları teşkilatında değişiklikler olduğunu belirterek, Gülüç Belde Başkanlığına 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz’in atandığını ve Yine Gülüç Kadın Kolları başkanlığına Çiğdem Yıldırım’ın atandığını açıkladı.

ŞEKER VE TÜRK YETKİ BELGELERİNİ TAKTİM ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz Yetki belgesini İlçe Başkanı Şeker’den alırken, MHP Gülüç Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ise, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayla Türk’ten aldı.

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Görev dağılımı ve yönetim kurulu üyeleri şu şekilde; Başkan Talat Şeker, Başkan Vekili Orhan Karabekiroğlu, Başkan Yardımcılıklarına Ali Toprak Yakup yıldırım, Hasan Kara, Şaban Başkan, Murat Mollaoğlu ve Tuncay Yılmaz, Sekreter Muhammet Karakütük, Mali Sekreter Zeki Demirtürk, Sekreter Yardımcısı Mustafa Durusun, Mali Sekreter Yardımcısı Kemal Akagündüz, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Muhammet Ateş, Kaya Karatepe ,Fatih Orhan,Kemal Yüksel,Haydar Güner ,Kerim Aşkın,Mustafa Demirli ,Mehmet Ali Bilgi ,Ömer Şükrü Kumaş ,Ercan Yalçın ,Hasan Sezer , Şükrü Zor ,Burak Günal ,Semih Çolak ,Şendoğan Yıldırım ,Adem Bayrakçı ,Ali Sezgin ,Dursun Demirbay ,Mustafa Bayramcı ,Bayram Türkoğlu ,Murat Demir ,Ali Ergün ,Gökhan Yıldız ,Mustafa Karabağ ,Şaban Coşkun Aslan Dürnel

UYSAL VE DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Yönetimi düzenlediği basın toplantısının ardından Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal ve Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 14:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatansever
Vatansever - 10 yıl Önce

Degisen neymis anlamadim? Zaten kadro buydu kim gittide yerlerine bunlar geldi? Bu kadronun egitim ortalamasi nedir? Bu ortalamaya gore basarili olma sansi nedir? Olmayacak duaya amin diyoruz gene ama Başarılar..

SIRADAKİ HABER