MHP´DEN MECLİS ÜYELİĞİNE 3 ADAY

MHP´DEN MECLİS ÜYELİĞİNE 3 ADAY
gundemeregli.com-30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Zonguldak Belediye Meclis üyeliği için Milliyetçi Hareket Partisinden 3 isim aday adaylığını açıkladı.
MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit yerel seçimlerde Belediye Başkan adaylığını açıklayan Gürkan Gülay’dan sonra belediye meclis üyeliği adaylığı için Mehmet Üzel, Mehmet Karapınar ve Cumhur Cinalın başvuru yaptığını söyledi.
Ahmet Şehit yaptığı açıklamada,”Kendilerine ve partimize hayırlı olmasını diliyor ve bu yarışta ipi göğüsleyen taraf olacağımızı bir kez daha söylemek istiyorum.Belediye Başkan Adayının ve Belediye Meclis Üyesi aday adaylarımızın belediyeciliği herkesten daha iyi yapacağını bilmekteyim. Artık sıranın Bartın, Karabük ve Kastamonu’dan sonra Zonguldak’ta olduğunu ve kıymetli hemşerilerimizin hak ettiği hizmet için Zonguldak’ta hiç denenmemiş olan MHP’li Belediyeciliğin sırası geldiğini söylemek isterim. Zonguldaklı hemşerilerimizin bir tarafta da bir dönem Zonguldak Belediyesi’nde şans bulan ama hizmet edemeyen AK Parti Belediyeciliğini göz önünde bulundurarak bölgesinde harikalar yapan MHP’li Belediyeleri gösterip sizlerden oy istemekteyim. Belde belediyelerine sahip çıkmadıkları için Belediye Başkanını canından bezdirerek istifa ettiren AK Partili yöneticileri buradan kınıyorum. Her şeyin koltuk olmadığını gösteren ilk önce vatandaşına ve şehrine hizmet anlayışı güden Gelik Belediye Başkanı Hasan Fahri Yıldırım’a Zonguldak’taki tüm belediye başkanlarına göstermiş olduğu onurlu duruş için teşekkür ederim. Artık şehrimize hizmet etmek isteyen MHP’li kadrolara ihtiyaç olduğunu bir kez daha belirtmek ister saygılarımı sunarım”.
Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 06:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER