MHP,BİR BAYRAK´TA SEN AS KAMPAYASINI BAŞLATTI

MHP,BİR BAYRAK´TA SEN AS KAMPAYASINI BAŞLATTI
 
gundemeregli.com-Geçen Hafta Cumartesi günü Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Bölücü terör örgütü mensupları tarafından, 2.Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı alanda Türk Bayrağı’nın indirilmesi olayına tepkiler sürüyor.
 
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Bölücü terör örgütü mensupları tarafından, 2.Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı alanda Türk Bayrağı’nın indirilmesi olayına tepki amaçlı,Kdz Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe başkalığı tarafından “Bir Bayrak’ta Sen As” kampanyası başlatıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Kdz Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Parti binasında düzenlenen basın toplantısında “Türk Bayrağının gönderde asılı olması demek, Yüce Türk Milletimizin, Milli, Manevi ne kadar değeri varsa, bunların teminat altında göstergesini ifade etmektedir ” dedi.

Şeker, Beraberinde Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol,Milliyetçi Hareket Partisi Alaplı ilçe başkanı Serhat Sözer , Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz ve Yönetim kurulu üyeleri birlikte düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmasında şunları söyledi;” Cumartesi günü Diyarbakır’ın Lice ilçesinde Bölücü terör örgütü tarafından mensupları yâda sempatizanları tarafından, Diyarbakır Lice’de Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza bağlı Silahlı kuvvetlerimize ait resmi bir alanda, Resmi sınırları içerisinde Türk Bayrağı’nın gönlerden indirildiğini hep birlikte seyrettik. Bu gün burada toplanmamızın amacı bunu kınamak ve buna karşı olarak’ta Kdz Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi olarak “Bir Bayrak’ta Sen As” kampanyasını başlatmak üzere burada bu toplantıyı gerçekleştirdik,

TÜRK MİLLETİNİN MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNİN TEHLİKE ALTINA GİRDİĞİNİN GÖSTERGESİDİR
 
Türk Bayrağının gönderde asılı olması demek, Yüce Türk Milletimizin, Milli manevi ne kadar değeri varsa, bunların teminat altında göstergesini ifade etmektedir. Aynı oranda Bayrağın gönder’den indirilmesi ’de bu büyük Türk Milletinin milli ve manevi değerlerinin tehlike altına girdiğini göstermektedir,

BAYRAK GİDERSE VATAN GİDER, NAMUS GİDER, DİL GİDER,

1969’ dan dan beri Rahmetli Liderimiz, Başbuğ Alparslan Türkeş önderliğinde ve bugün bilge liderimiz Devlet Bahçeli liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ,45 yıldır şunu vurguluyor, Derdimiz Bayrak,45 yıldır anlatmak istediğimiz şey buydu. Bayrak giderse vatan gider, Namus gider, Dil gider,

KDZ EREĞLİ HALKINI “BİR BAYRAK’TA, SEN AS” KAMPANYASINA DAVET EDİYORUM

Aziz Türk milletimizi buradan Milliyetçi Hareket Partisi’ni anlamaya, Türk Bayrağı’na sahip çıkmaya ve Kdz Ereğli Halkına da Başlattığımız “Bir Bayrak’ta, Sen As” kampanyasına davet ediyorum.”dedi.

Basın toplantısını merhum şair Arif Nihat Asya’nın Bayrak şiiri ile noktalayan Şeker, Basın toplantısına katılan herkese teşekkür etti.

Şeker ve parti yöneticileri basın toplantısının ardından , hazırlanan Türk Bayrak’larını Ereğli Esnafı’na Hediye ederek “Bir Bayrak’ta Sen As” kampanyasını başlattılar.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER