MÜFTÜ ALBAYRAK’I ZİYARET ETTİLER….

MÜFTÜ ALBAYRAK’I ZİYARET ETTİLER….

gundemeregli.com-AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, Ereğli Müftüsü Recai Albayrak’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay, AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kalkan, diğer Belediye Meclis Üyeleri Esra Alpago, Eyüp Karaarslan ve Mustafa Kumaş, AK Parti Kdz.Ereğli Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Osman Mahmutoğlu ve AK Parti Ereğli Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Keleş, Ereğli Müftülüğü görevine başlayan Recai Albayrak’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

EREĞLİ HER BAKIMDAN GÜZELDİR

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay, Müftü Albayrak’a Ereğli’de uzun yıllar birlikte görev yapma temennisinde bulunarak; “Ereğlimize hoş geldiniz diyoruz. Ereğli her bakımdan güzeldir. Biz Türkiye’nin neresine gidersek gidelim, en güzel şey geri dönüş yolculuğudur. Ereğli’ye dönmektir. Müftülüğümüzün de ilçemizde önemli faaliyetleri bulunmaktadır. İnşallah uzun yıllar hep birlikte dayanışma içerisinde ilçemize birlikte hizmet ederiz. Görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

İNSANA HİZMET ÖNEMLİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Recai Albayrak da; “İnsana hizmet önemli, Peygamber efendimizin de buyurduğu üzere, insanların en güzeli, insanların hayrına çalışandır. İnsanların kendisinden istifade ettiğidir. Sivil toplum örgütleri, partiler vs. neticede insan merkezli çalışıyor. Kim ne kadar hizmet yapabiliyorsa, alanınız, kulvarınız farklı olabilir, ama hedef aynı insana hizmetse dolayısıyla hakka hizmetse Allah hepimize yardım etsin. İnsanların hayrına olan hizmetleri hepimize nasip eylesin. Bir mahlukat olan insan her güzelliğe layıktır. Bizimde görevimiz, kendi alanımızla ilgili insanlara bir şeyler verebilmek ve güzellikleri sergilemek. Bu anlayışla görevimize başladık. Sizlerin de desteğiyle, basınımızın, sivil toplum kuruluşlarımızla koordineli şekilde yapılan her şey Ereğli için olacak. Ereğli için yapılacak her güzellikte bizimde katkımız olursa kendimizi mutlu addederiz. Allah sizlere bizlere kolaylık versin” dedi.

AK Parti heyeti ve Müftü Recai Albayrak, bir süre daha Ereğli üzerine fikir alıverişinde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2013, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER