MUHABBET TEZEL, TEKİN´LE KAPI KAPI DOLAŞIYOR

MUHABBET TEZEL, TEKİN´LE KAPI KAPI DOLAŞIYOR
gundemeregli.com-Alaplı Belediyesi’nin CHP eski Belediye Başkanı Muhabbet Tezel desteğini arkasına alarak yoğun partili grup ile kapı kapı dolaşan CHP Alaplı İlçe Başkan Adayı Nuri Tekin,  Alaplılıların oyuna talip olduğunu söyledi.
 
Seçim çalışmalarını Alaplı Eski Belediye Başkanı Tezel ve kalabalık partili grubu tarafından yoğun bir şekilde sürdüren Tekin, mahalle ve esnaf gezilerini sürdürürken, herkesimden oy istediğini belirterek, başta Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ile tüm AK Partililerden oy beklediğini ve Alaplı’nın çehresini değiştireceğini ifade etti. Beraberinde Alaplı Belediyesi’nin CHP eski Başkanı Muhabbet Tezel ile birlikte kapı kapı dolaşan Tekin, esnaf gezileri kapsamında karşılaştığı AK Parti Alaplı Teşkilat Başkanı Yılmaz Can’dan da, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’ndan da 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde oy istedi.

BORÇ ÖDEME ZAMANI GELDİ

Tekin, Alaplı’da doğup büyüdüğünü, sahip olduğu her şeyi bu şehre borçlu olduğunu ve artık borç ödeme zamanının geldiğini söyledi.

İlçe merkezindeki kaldırımları yenileyeceğini öne süren Tekin, “Bu gün baktığımızda esnaflarımızın birçok sorunu var. En başta pazarın İlçe merkezinden gitmesidir. Pazarın gitmesinden sonra esnafımız ekonomik anlamda zor günler geçirmiştir. Esnaflarımızın rahatlatmak ve esnafı günlerine kavuşturmak için pazarı tekrar İlçe merkezine geri getireceğiz. Ayrıca kaldırımları engeli kardeşlerimize uygun şekilde yeniden yapacağız. Biz verdiğimiz sözlerin arkasındayız.” Diye konuştu

TOKİ’DE BÜYÜK İLGİ  

Yeni Mahalle girişinde kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Tekin, vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra evleri tek, tek gezerek Yeni Mahalle sakinlerine projelerini anlattı.

Tekin ziyaretlerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, TOKİ evlerinde bir çok eksiğin olduğunu belirterek,  ”Alaplı’ya hizmetin en iyisini getirmek için göreve talip olduk. Biz yapamayacağımız işlerin sözünü vermiyoruz.Pazarı geri getireceğiz diyorsak biz getireceğiz.Pazarı geri getirmek için projemiz hazır gittiğimiz her yerde çaldığımız her kapıda vatandaşlarımıza pazarı nasıl geri getireceklerini ve projelerimizi anlatıyoruz. Alaplı eski günlerine, panayır havasına tekrar kavuşacaktır.30 Mart akşamı seçimi kazanarak  halkımıza 5 yıl boyunca hizmetin eni iyisini getirmek için Belediye Meclis üyesi arkadaşlarım ve partimle birlikte var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

 

.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER