NURİ TEKİN BELEDİYE BAŞKANI GİBİ...

NURİ TEKİN BELEDİYE BAŞKANI GİBİ...
gundemeregli.com-Alaplı’da binlerce kişinin desteğini arkasına alarak büyük bir çıkış yakalayan CHP Alaplı Belediye Başkanı Tekin, seçim sürecinde gittiği her yerde Belediye Başkanı gibi karşılanıyor.
Yarın yapılacak olan yerel seçimler için heyecan son noktaya geldi. Ancak aylar öncesinden büyük çekişmeye sahne olması beklenen seçimlerde CHP Alaplı Belediye Başkanı Adayı Nuri Tekin diğer rakiplerini geride bırakmış gibi görünüyor. Tekin bu seçimlerde kazansa da, kaybetse de gönüllerin başkanı olarak çoktan ilan edildi.
Yarın son sözü seçmenlerin söyleyeceği seçimlerde Tekin sıkmadık el bırakmazken, seçmenlerden gördüğü yoğun ilgi ile süreci en iyi şekilde yönetmeyi sürdürüyor.

Özellikle pazaryerini geri getirecek olan ve Alaplı girişini de ne pahasına olursa olsun, hizmete sokma vaadiyle diğer rakiplerinin aksine farklı söylemleri ile ön plana çıkıyor.  Tekin, seçmenlere seçimlere son 6 ay değil, 5 yıl süreli çalışma sözü verirken, CHP’nin Alaplı’da oy patlaması yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Öte yandan birbirinden iddialı projeleri ile halkın karşısına çıkan Tekin, halktan da büyük taktir topluyor.

PAZARYERİNİ ALAPLI İSTİYOR

Alaplı’nın son dönemlerde en büyük tartışma konularından biri olan Çarşamba Pazarının yeniden şehir merkezine gelmesini hem esnafların hem de vatandaşların istediğini kaydeden CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin; ‘Seçim çalışmaları kapsamında Alaplı’da bugüne kadar yaklaşık 6 bin evi ziyaret ettik. Gittiğimiz her yerde bulunduğumuz her ortamda halkımızın Pazaryerinin geri gelmesini isteyip istemediklerini soruyoruz. Halk Çarşamba Pazarının yeniden şehir merkezine gelmesini istiyor. Esnafta bunu istiyor. Biz halka sorduk, pazaryeri halk istiyor, bezde getireceğiz.’ dedi.

SÖZÜNÜ TUTMADI

Mevcut Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada pazaryerinden esnafın da vatandaşın da memnun olduğunu söylediğini ifade eden Tekin; ‘Çimenoğlu 5 yıl önce Alaplı halkına Çarşamba Pazarını geri getireceğini söyleyerek vatandaştan oy istedi. Verdiği sözü tutamadığı için bugünlerde herkesin pazaryerinden memnun olduğunu ve Mayıs ayında Kapalı pazaryerinde düzenlemeler yapacağını söylüyor. 5 yıldır kenarlarını bile kapatamadığı pazaryerinde Mayıs ayında düzenleme yapacağını söyleyen birine kim inanır bunu halkın takdirine bırakıyoruz.
Çimenoğlu verdiği sözü tutamadığı için Alaplı halkından özür dilemesi gerekirken vatandaşın gözünün içine baka baka halen yalan söylüyor. Ben üstüne basarak bir kez daha söylüyorum. Alaplı Çarşamba Pazarı mutlaka çarşı merkezine gelecek.Hiç kimsenin bundan kuşkusu olmasın.Çünkü biz tutamayacağımız hiç bir sözü vermiyoruz’ dedi.
 
TEKİN KESİN GİBİ

CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin’in Alaplı’nın yeni Belediye Başkanı olmasına sadece günler kaldı.
30 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ve halk tarafından Alaplı’nın ku...rtarıcı olarak gösterilen CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin’in Alaplı’nın yeni Belediye Başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SON 5 YIL YIKIM

Alaplı’nın son 5 yılda kelimenin tam anlamıyla fetreh devri yaşadığını ifade eden vatandaşlar 30 Mart yerel seçimlerinde bir değişimin yaşanması gerektiğini ifade ederek CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin ve ekibine güvenlerinin tam olduğunu ifade ediyorlar.
İŞTE TEKİN’İN PROJELERİ
“Çarşamba Pazarı mutlaka şehir merkezine gelecek. Esnaf ve halk rahat bir nefes alacak.
Alaplı’ya yapılması planlanan liman projesinin hayata geçirilmesi için her türlü girişimde bulunulacak.
İşsizlik sorununun kökten çözülmesi için Alaplı’ya yatırım yapmak, fabrika kurmak isteyen tüm yatırımcılara Belediye olarak her türlü destek verilecek.
Islah Organize Sanayi Bölgesinin hayata geçirilmesi konusunda Devletin tüm resmi kurumları ile ortak hareket edilerek Alaplı’ya yeni iş sahaları kazandırılacak.
Alaplı dolgu alanı sahil projesi, Karşıyaka Mahallesi’nde ki sahil şeridi ile birleştirilerek Alaplı’ya yakışır, herkesin eşi ve çocuklarıyla zaman geçirebileceği, tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği sosyal bir tesis olarak hayata geçirilecek.
İçinde sinema salonu, tiyatro salonu ve nikâh salonu ile halkın ortak kullanımlarının alanlarının bulunacağı bir Kültür Sitesi Alaplı’ya kazandırılacak.
Kültür Sanat ve Fındık Festivali ve geleneksel yağlı güreşlerimiz daha organize bir şekilde yapılarak Alaplı’nın adının tüm Türkiye tarafından duyulması sağlanacak.
Bir zamanlar Alaplı’nın en büyük değerlerinden biri olan şahin tepesi yeniden canlandırılacak ve Alaplı’ya yakışır bir piknik alanı haline getirilecek.
Belediye olarak yardıma muhtaç vatandaşlara parti ve mezhep ayrımı yapılmadan her türlü destekte bulunulacak.
 
PLAJI AÇACAĞIZ
Mevcut yönetim tarafından 3 yıldır açılmayan Alaplı Plajı modern bir plaj haline getirilecek ve Karşıyaka Mahallesine yeni bir halk plajı yapılacak
Gençlerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda Alaplı’mıza modern bir gençlik merkezi kazandırılacak. Aynı zamanda gençlere yönelik spor alanları yapılacak.
Mevcut yönetim tarafından kapatılan Alaplı mezbahanesinin yerine Alaplı’ya yakışır, bölgenin en modern mezbahanesini yapacağız.
Göreve geldiğimiz zaman elektriklerin kesildiğinde suların da kesildiği bir Alaplı geçmişte kalacak. Elektrikler kesilse de Alaplı’da kimse susuz kalmayacak.
Alaplı Belediyesi adı altında ilçemizin en büyük eksikliklerinden biri olan Türk Hamamı ve Sauna projesini hayata geçireceğiz.
Alaplı’mıza gerek öğretmenlerimizin gerekse dışarıdan gelen misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir öğretmenevi kazandırılacak.
Alaplı deresi ve çevresi modern kullanılabilir hale getirilip çevresine cafe ve restoranlar yapılacak. Dere ıslahı ve temizlenmesi yapılarak çirkin görüntü ortadan kaldırılacak.
Alaplı’mızın tüm mahallerine eşit hizmet anlayışı ile hizmet edecek, hiç bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. İlkemiz Halka hizmet Hakka hizmet olacak.”

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER