Önemli bir sorumluluk üstlendin

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Önemli bir sorumluluk üstlendin

gundemeregli.com-AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupınar’ın da eşlik ettiği Şahin, Kdz. Ereğli Belediyesi önünde Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl ve İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda köy ve mahalle muhtarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı.

Şahin, Başkan Uysal’ı seçim başarısından dolayı kutlayarak başladığı konuşmasında, “Önemli bir sorumluluk üstlendin. Ereğli’de belediye başkanlığı gibi bir sorumluluk omuzlarında. Allah mahcup etmesin, başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, Ereğli halkı uzun süredir beklenen hizmetlere, seninle kavuşacak. Bu anlamda Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve hükümet olarak el birliği ile farkımızı seninle ortaya koyacağız, diye düşünüyorum. Ereğli’ye çağ atlatmak adına hep beraber bir sorumluluk üstlendik. Bu sorumluluk gereği çok çalışmak ve düşünülen projeleri hayata geçirmek zorundayız. Pek tabii ki belediye imkanlarını aşan konular da olacak. Bu konuda Merkezi Hükümet, ilgili bakanlıklar ve Milletvekillerimiz bu süreci yakından takip edecektir. Ben kendimi Zonguldak’ın fahri Milletvekili olarak görüyorum. Seçimlerden önce buraya geldiğimde, gerekeni söylemiştim. Dolayısıyla Ereğli ile ilgili sorumluluğumun bilincindeyim.“, şeklinde konuştu..

“UYSAL’DAN TEŞEKKÜR”

Şahin’in ziyaretinden onur ve mutluluk duyduğunun belirten Başkan Uysal da ziyaretteki konuşmasında “Sizleri Kdz. Ereğli Belediyesinde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Çok teşekkür ediyoruz. Bizleri onurlandırdınız. Ben şahsım, belediye meclis üyesi arkadaşlarım ve Ereğli halkı adına ziyaretinizden ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum. Ereğli adına projelerimiz var. Vizyonumuz, Enerjimiz de var. Sizlerin vereceği desteklerle bizler; Ereğli’yi çok daha iyi noktalara getireceğiz”, dedi.

Uysal, Şahin’in, “Seçimlerden bu yana neler yaptınız?” sorusu üzerine de “Bizler Sayın Milletvekilim Ercan Candan başta olmak üzere, hep birlikte zoru başararak; belediyeyi kazandık. Göreve gelir gelmez de, projelerimizi hayata geçirmek adına adımlar atmaya başladık. Halkımız önümüzdeki günlerde yapılacakları daha net bir şekilde gözlemleyecek.”, ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER