Özbakır: Ak Parti olarak iddialıyız 5’e oynuyoruz

Giresun Göreleliler ´Karadenizliler Sis Dağı Yayla Şenliği’nde buluştu.

Özbakır: Ak Parti olarak iddialıyız 5’e oynuyoruz
Giresun Göreleliler ´Karadenizliler Sis Dağı Yayla Şenliği’nde buluştu. 

Zonguldak’ta faaliyet gösteren Giresun Görele Derneği tarafından geleneksel olarak yapılan ´Karadenizliler Sis Dağı Yayla Şenliği´ 100. Yıl Çayköy´de yapıldı. Etkinliğe Zonguldak AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve çok sayıda vatandaş katıldı.



ÖZBAKIR VATANDAŞLARLA HORON OYNADI

Zonguldak AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, şenliğe katılan vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet etti. Şenlik alanında horon müziğinin sesini duyan Özbakır, şenliğe katılan vatandaşlarla horon oynadı. Düzenlenen şenlikte konuşan Özbakır, etkinliği düzenleyen başta dernek başkanı olmak üzere tüm yönetime teşekkür etti. Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Özbakır, “Giresun Göreliler Derneğinde olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Burada hemşehrilerimle beraber hem eğleniyoruz, hem de horon tepiyoruz dedi. 



ORTALIKTA GEZENE DEĞİL, HORONDA OLANA BAKSINLAR 

Muhalefete seslenen Özbakır, Ortalıkta gezene değil horonda olana baksınlar. Bütün hemşehrilerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Onlarla bütün şenliklerde beraber olacağız. Giresun Göreliler Dernek Başkanı Yusuf Hıdır başta olmak üzere tüm yönetime teşekkür ediyorum. Biz AK Parti olarak iddialıyız 5’e oynuyoruz takdir halkımızın onlardan güçlü bir destek istiyoruz. İnşallah güçlü bir destek alarak Ankara’ya güçlü olarak gitmek ve Ankara’dan Zonguldak’a daha fazla hizmet getirmek istiyoruz” diye konuştu. 

Şenliğe katılanlar hem piknik yaptı, hem çalan şarkılar ile doyasıya eğlendi. 
Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 06:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER