ÖZDEMİR; “ONLARA ALLAH VURMUŞ ZATEN BİRDE BEN VURMAYAYIM”

ÖZDEMİR; “ONLARA ALLAH VURMUŞ ZATEN BİRDE BEN VURMAYAYIM”

gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ve beraberinde ki heyet, Süleymanlar Mahallesi ve Kırmacı Mahallerini ziyaret ederek mahallileri selamladı.

Seçime 5 gün kala yoğun olarak çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, mahalle gezilerinin ardından İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adliye ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Günün ilerleyen saatlerin de ise Balı Mahallesin de Meclis Üyesi Op. Dr. Ercan Yalçın’ın düzenlemiş olduğu mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya gelindi.İlk olarak konuşmasına başlayan Yalçın, Girmiş olduğumuz seçim süreci herkesin malumu.Bu yerel seçim havasında ama genel seçim ambiyansın da bir seçim oldu.Bunu herkes iştirak ediyor, herkes müşahede ediyor.Diyeceksiniz ki başhekimlik, cerrahlık yaptığınız işler bir tarafda dururken nereden icap etti.Sizin ne işiniz var bu hareketin içerisinde.Ne yapmaya çalışıyorsunuz diye aklınızda sorular vardır.Ben bunu açıklamak istiyorum.Bununla ilgili bir kaç bir şey söylemek istiyorum.Özellikle 17 aralık süreciyle birlikte ülkenin içine düştüğü durum, yaşadığımız sıkıntılar, hırsızlık, izlenen kasetler şunlar bunlar.Ülkenin gerek iç siyaset, gerek dış siyasette bulunduğu durum hepimizi üzmekte.Bizde içimizde büyüttüğümü bu sıkıntıları gerekMevlüt başkanla gerek Talat başkanla zaman zaman istişare ederek tartıştık, konuştuk.Ama eleştirmek karşıda durmak bazen çözüm olmuyor.Bazen bir şeyler yapmak gerekiyor.Bizde dilimiz döndüğünce yapabildiğimiz kadarıyla taşın altına elimizi sokalım istedik. dedi.

Yalçının konuşmasının ardından Özdemir, ilk olarak Op. Dr. Ercan Yalçın´a teşekkürlerini iletti.Ve Kdz. Ereğli deki göç sorunu dile getiren Özdemir sözlerinde Bugün sizlerde balı köyünün yerlilerisiniz.Belki üç kuşak, belki beş kuşak.Sizlerin de çocukları var.Sizlerin de akrabaları var.Hepiniz teker teker Kdz. Ereğli’yi terketmeye başladı. Bunun sebebi nedir? İşsizlik.Biz dedik ki Kdz. Ereğli’yi ayağa kaldıracağız.O yüzden göreve talibiz diyerek geldik.Bundan 24 yıl önce yıl 1989 Sayın Belediye Başkanımın kaybettiği ilk Belediye Başkan Adaylığı.O günkü katalogu arkadaşlar elime getirdiler.Gerçi ben o katalogları çok inceledim.O zamanlar daha gencecik bir üniversite öğrencisiydim.O zaman da baktım yıl 94 aynı katalog, yıl 99 aynı katalog, yıl 2004 aynı katalog, yıl 2009 aynı katalog, yıl 2014 vallahi billahi aynı katalog. dedi.

Onlara Allah vurmuş zaten birde ben vurmayayım

Halil Posbıyığa karşı eleştirilerini dile getiren Özdemir, bazı arkadaşlarının dile getirdiği hep CHP yi eleştiriyorsun sözlerine de açıklık getirdi.Özdemir, Bazı arkadaşlarım beni eleştiriyorlar.Diyorlar ki; Sayın Mevlüt Özdemir, sen işini gücünü bıraktın sadece Halil Posbıyığı eleştiriyorsun.Niye Adalet Kalkınma Partisini ve adayını eleştirmiyorsun.Evet haklılar! Ama arkadaşlar onlara Allah vurmuş zaten birde ben vurmayayım.O yüzden onları hiç eleştirmiyorum.Konuşmuyorum bile.Onların seçimde iddiaları dahi yok.O yüzden kimse yanlış bir kanıya kapılmasın.Adalet Kalkınma Partisinin eleştirmeme sebebim budur.Sonuçta gardları düşmüştür.Bugün CHP ile MHP adayı arasında geçmektedir.Bir tarafda 20 yıldır verdiği hiç bir sözü tutmayan bir Belediye Başkanı, diğer tarafda gencecik bir Belediye Başkan Adayı ve yanında aslan gibi Belediye Meclis Üyeleri.Biz bu yola başkoyduk.Biz Kdz. Ereğli´yi ayağa kaldıracağız.Bundan kimsenin şüphesi zerre kadar olmasın. dedi.

Konuşmasını tamamlayan Özdemir, vatandaşların En Büyük Başkan Bizim Başkan sloganlarıyla birlikte Balı halkını selamlayarak mahalle toplantısını sonlandırdı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 08:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
birsel
birsel - 10 yıl Önce

ereğli için bir oy ver yeter lütfen bır oy bır oydur ereğli için güzelleşmesi işsizlik gitmesi için el ele verelim mhpyi secelim

SIRADAKİ HABER