ÖZDEMİR’E SANAYİDE YOĞUN İLGİ…

ÖZDEMİR’E SANAYİDE YOĞUN İLGİ…

gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, Sanayi Sitesi Esnafı ile bir araya geldi.

30 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli seçimler öncesinde Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte sokakları arşınlayan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, Sanayi sitesi esnafını ziyaret etti. Her dükkâna tek tek giren ve işyeri sahibi ile müşterileri ile selamlaşan Özdemir, burada vatandaşların ve iş yeri sahiplerinin sorunlarını, dertlerini dinlerken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Ereğli belediye Başkan adayı olarak kendisinin yapacağı çalışmalarla ilgili olarak da bilgiler verdi. Özdemir yoğun ilgiden dolayı sanayi sitesi esnafına teşekkür etti.

ÖZDEMİR’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Esnaf ziyareti sonrası 1 Mart doğum günü olması sebebiyle Meclis Üyeleri ve Büro çalışanları Özdemir’e sürpriz doğum günü hazırladı.Özdemir şaşkınlığını gizleyemezken, sürpriz’i hazırlayanlara teşekkürlerini ileterek mutluluğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 08:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
ayla
ayla - 10 yıl Önce

başkanım dualarımız sızınle

BERİL
BERİL - 10 yıl Önce

mutlu yıllarr baskanım

Ünal Savaş
Ünal Savaş - 10 yıl Önce

SİYASETİN GEÇMİŞ TARİHİNE ŞÖYLE BİR BAKARSAK; İLKE, DURUŞ, ÇİZGİ VE PARTİ POLİTİKALARI DIŞINA ÇIKARAK SİYASET TARİHİNİN DERİN MEZARLIKLARINA GÖMÜLMÜŞ, AKTİF SİYASETİN ÇÖPLÜĞÜNE ATILMIŞ, HALK NEZDİNDE İTİBARINI KAYBEDEREK ADI SANI UNUTULMUŞ ONLARCA SİYASETÇİ VE SİYASİ PARTİ GÖREBİLİRİZ.

SİYASETÇİNİN VE SİYASET KURUMUNUN BİR DURUŞU, BİR İLKESİ, BİR POLİTİKASI, BİR ÇİZGİSİ OLMALIDIR. SİYASETÇİ VE SİYASET KURUMU HALKA ANCAK BU ŞEKİLDE GÜVEN VEREBİLİRLER. ANCAK BU ŞEKİLDE HALK NEZDİNDE İTİBAR GÖREBİLİRLER. AKSİ POLİTİKALAR HEM SİYASETÇİNİN, HEM DE SİYASET KURUMUNUN HALK NEZDİNDEKİ GÜVENİLİRLİĞİNİ VE İTİBARINI ZEDELER. SİYASETÇİNİN VE SİYASET KURUMUNUN ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN BU TÜR İLKESİZ “ZİGZAGLI POLİTİKALAR” DAN VAZGEÇİLMELİDİR. ÇİZGİSİ VE POLİTİK DURUŞU OLMAYAN SİYASETÇİLERİ BU HALK ÇİZEEEER…. ÇİZGİSİNDEN SAPAN SİYASETÇİLERİ BU HALK SATAAAR… ÇİZGİSİZ SİYASETÇİLERİ BU HALK ÇÖPE ATAAAR. ANLAYANLARA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANLARA DAVUL ZURNA AZ DEMİŞLER. ANLAYABİLENLEREEEE…

KDZ. EREĞLİ´DE İLKELER, POLİTİKALAR, ÇİZGİLER PASPAS OLMUŞ ADETA YERLERDE SÜRÜNMEKTEDİR. BUGÜN KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ ADAYLARININ GERÇEK PARTİSİ NEDİR? KİMİN ELİ KİMİN OYUNDA BELLİ DEĞİLDİR. BU BELİRSİZLİK HALKIN ZİHİNLERİNDE KUŞKU YARATMAKTADIR. OBJEKTİF BİR DEĞERLENDİRME YAPARSAK; BUGÜN KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI ARASINDA “ÇİZGİSİ BELLİ” SADECE TEK BİR ADAY VARDIR. O DA MHP’DEN KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLAN SAYIN MEVLÜT ÖZDEMİR’DİR. (Önemli not: Sakın birilerini desteklediğim veya birilerini kösteklediğim anlamına gelmesin, FOTOĞRAFI DOĞRU AÇIDAN ÇEKERSENİZ, GERÇEK FOTOĞRAF BUDUR.)

SİYASET KDZ. EREĞLİ’DE ADETA “ÇARŞAFA DOLAŞMIŞTIR.” ANCAK BU SADECE KDZ. EREĞLİ´YE MAHSUS BİR ŞEY DEĞİLDİR. TÜRKİYE´NİN BAŞKENTİ ANKARA´DA, KDZ. EREĞLİ’DEN PEK FARKLI DEĞİLDİR. İŞTE SİZE ANKARA´DA YAŞANMIŞ KÜÇÜK BİR İBRETLİK OLAY.

CHP GENEL BAŞKANI SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU ANKARA’DA VATANDAŞLARA SORUYOR. BAŞKAN ADAYIMIZI TANIYOR MUSUNUZ?

ANKARALI CEVAPLIYOR. EVET TANIYORUZ. HEMDE ÇOK İYİ TANIYORUZ. [ct]GEÇEN DÖNEM MHP´DEN ADAY OLMUŞTU.[ct]

(BU İLKESİZ VE ÇİZGİSİZ POLİTİK ANLAYIŞ, KDZ. EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY GÖSTEREN CHP, AK PARTİ VE DSP İÇİN DE AYNEN GEÇERLİDİR.)

İBRETLİK BİR SÖZ: “Siyaset, [ct]BAŞKALARINA SEZDİRMEDEN DEĞİŞME SANATIDIR.” Andre Malraux

SAYGILARIMLA

KENTİNE DEĞİL, KENDİNE ADAY ADAYI OLAN; KARTVİZİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
Ünal SAVAŞ - Erdemir emeklisi

SIRADAKİ HABER