POSBIYIK, ADAYLARIN HEPSİ BENİM DERGAHIMDAN GEÇTİ

POSBIYIK, ADAYLARIN HEPSİ BENİM DERGAHIMDAN GEÇTİ
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli’de Seçim bürosunu coşkulu bir kalabalığın katılımı ile adeta festival havasında gerçekleştirdi.

Alanı dolduran 5 bini aşkın partilinin katılımı ile seçim startını veren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, alkışlar ve yoğun tazaruhat eşliğinde sahneye eşi Neriman Posbıyık ile birlikte çıktı.

Posbıyık coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada,  önce diğer belediye başkan adayları ile belediye meclis adaylarını övdü, ardından eleştirdi.  

Posbıyık  “Benden başka adaylarımız var. Hepsi beyefendi arkadaşlar hiçbir şikayetimiz yok. Birbirimizi suçlamadığımız bir seçim süreci hazırladık. Hizmet adayımız projelerimizi anlatacağız. Hepsi iyi insanlar bu isimler ya partimiz CHP’nin yada benim dergahımdan geçmiştir. Onları yaramazlık yaptıkları için kulaklarından tutup, attık!  Ereğli’nin belediye meclisinin asılları burada, sahtelere oy vermeyin.  Lütfen sizlere güveniyorum ve inanıyorum.”  diye konuştu.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık düzenlediği seçim bürosu açılışı ile resmen yerel seçim çalışmalarına başladı.

Posbıyık, Orta Camii yokuşunda hizmete alınan Seçim bürosu açılışında adete gövde gösterisi yaptı.

Burada belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyelerini kamuoyuna tanıtan Posbıyık, sahnenin bulunduğu platforma adeta parti genel başkanı havasında girdi.

Gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına CHP İl Başkanı Halil Furat, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam ile çok sayıda partili ile 5 bine yakın vatandaş katıldı.

Posbıyık burada büyük kalabalığın coşkulu alkışlara arasında sahneye çıkarak önemli açıklamalarda bulundu.

YIKAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR ŞEY YOK

1994 yılından bu yana Ereğli’ye hizmet ettiğini ve bu yolda yürüdüğünü kaydeden Posbıyık’ın yaptığı konuşmadan satır başları şu şekilde:

Elleri bir göreyim! Pankartları bir göreyim. Artık start veriyoruz. Sizden Allah razı olsun bugünümüzde bize zaman ayırdınız, büyük bir topluluk olarak buraya geldiniz. Her birinizi yanaklarınızdan öpüyorum. Değerli hemşerinizi sizleri seviyorum. Bugün seçimlere start veriyoruz.  Burada kalabalıklar oluşturduğunuz için sizlere minnet borcum bir kat daha arttı.  Biz sizinle beraber olduğumuz zaman; yıkamayacağımız hiçbir engel yok.

20 YIL ÖNCEYE GİDİN

 

 Kdz. Ereğli’nin 20 yıl evveline gidin.  Göreve geldiğimiz de, Ereğli’yi suya boğacağım dedim. Bana inandınız beni belediye başkanı yaptınız.  Alt yapıyı tamamen bitirdik. Sosyal alanlara getirdik festivalleri ile kültürel çalışmaları ile artık bir kent olmuştur. Cenaze hizmetleri ile evde bakım hizmetleri ile insana dayalı hizmetler yapıyoruz. Gece-gündüz çalışıyoruz. Bizler sizlerle birlikte bu yolda yürüyeceğiz.

“CHP OKULUNDAN GÖNDERDİK!”

Benden başka adaylarımız var. Hepsi beyefendi arkadaşlar hiçbir şikayetimiz yok. Birbirimizi suçlamadığımız bir seçim süreci hazırladık. Hizmet adayımız projelerimizi anlatacağız.  DSP’nin, Ak Parti’nin başında değerli arkadaşım var. CHP’de beraber çalıştık. Eşimle birlikte Milletvekili aday adayı oldu. Kaza oldu. Tekini DSP’ye tekini Ak Parti’ye CHP okulundan gönderdik.

Değerli hemşerilerim. Sizlere pırıl pırıl meclis üyelerin takdim ediyorum. Onlar arasında başka partilerden gelip de buraya giren aday yok.  Diğer tarafta aday olanlar benim dergâhımdan geçtiler. yaramazlık yaptılar.  Kulağından tutup attım.

Bu isimlere baktığımızda 20 seneden beri ne  siyasetçi yetiştirmişim ben. Hepsi benim dergahımdan geçti. Yaramazlık yaptıkları için, mecliste onlardan yana hareket edip kendilerine yer seçiyorlar.

Ereğli’nin belediye meclisinin asılları burada sahtelere oy vermeyin lütfen sizlere güveniyorum ve inanıyorum.

DOĞALGAZI BEN GETİRDİM

2005 yılında doğalgazı buraya getirmek için Fransız şirketlerle görüşme yaptım.  Dergaz’ı kurdum. Doğalğazı Karadeniz Ereğli’ye  ben getirdim.

Açıkçası benim öngörüm var, ileri gören bir adamım. Sizlerinde desteği ile  seçimleri yine kazanıp Ereğli’de yürümeye ve sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz.” Dedi.

Miting de CHP Zonguldak İl Başkanı Hali Furat ile CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal’da birer konuşma yaparak, parti çalışmaları ile ilgili bilgi verdi ve hükümeti eleştirdi.

Miting yapılan konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER