POSBIYIK, KIŞLA VE KÖSELER’DE COŞTU

Ereğli halkının her seçim döneminde büyük desteklerle göreve getirdiği duayen Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı Kışla ve Köseler yine bağrına bastı..

POSBIYIK, KIŞLA VE KÖSELER’DE COŞTU

gundemeregli.com Ereğli’yi bir 5 yıl daha yönetmek için ekibiyle yeniden yola çıkan Ereğli’nin yetiştirdiği duayen Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mahallelerden rakiplerine seslenmeyi sürdürüyor.. Başkan Halil Posbıyık, Kışla mahallesinde bütün mahalleleri kıskandıracak bir coşkuyla karşılandı, Köseler mahallesinde de halk bir kez daha liderini bağrına bastı..

“İŞTE BENİM KIŞLAM”

Başkan Posbıyık’ı Kışla halkı yoluna kırmızı halı serip, sloganlar ve tezahüratlarla karşıladı.. Girdiği her seçimde en yüksek oylarıyla destek veren Kışlalılar, Posbıyık’a, birde ‘Kalene hoş geldin’ pankartı açtılar..

Kışla halkının kalabalık coşkusu ve ilgisi karşısında oldukça duygulanan Posbıyık, ‘İşte benim Kışlam’ dedi.

Posbıyık, Kışla sevgisini şu sözlerle sürdürdü; “Bu ne böyle Kışla. Böyle olur işte benim memleketim. Özellikle bayanlara, teyzelere, ablalara, bacılara şükranlarımı sunuyorum, hemşerilerime, hısımlarıma,  akrabalarıma, arkadaşlarıma, dostlarıma teşekkür ediyorum. Böyle şeyler yapmayın beni ağlatacaksınız konuşamayacağım karşınızda.. Hacı Fatma Posbıyık’la, Kadir Posbıyık’ı, afişlere koymanız beni son derece mutlu etti, Allah razı olsun. Hacı Fatma Posbıyık sizden biri, benim rahmetli anam Kışlada doğdu, Kışla bizim köyümüzdü o eski günleri hatırlıyorum, mutlu günlerimizi hatırlıyorum. Değerli hemşerilerim; son derece mutlu oldum bu organizasyonda bize yardımcı olan arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Arkada bize lokum hazırlayan bacılarımıza şükranlarımı sunuyorum, sağ olun var olun, hepinizden Allah razı olsun. Bana büyük bir moral verdiniz. Tam seçime giderken enerjim yükseldi, gururlandım ve daha hızlı yola gideceğim sayenizde. Çünkü beni çok mutlu ettiniz. Evet, ben Kışlalı’yım ne derdim geçtiğimiz seçimlerde, Süleyman Demirel çok popülerdi biliyorsunuz. Demirel’in Ispartası varsa Halil Posbıyık’ın da Kışlası var. Burası benim mahallem, beni en çok destekleyen ayakta tutan akrabalarım, hısımlarım, yakınlarım, arkadaşlarım, dostlarım inanıyorum bu seçimde de en yüksek oyu inşallah tarih yazacak ve Kışladan çıkacak buna yürekten inanıyorum.”

KÖSELER BAĞRINA BASTI

Başkan Posbıyık, daha sonra Köseler mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Köselerde akrabaları ve dostlarının bulunduğunu belirten Posbıyık’ı Köseler halkı bağrına bastı.

Başkan Posbıyık, halk toplantılarında yeni dönemde yapacakları ve hazırlıklarını tamamladıkları projeler ile Ereğli Belediyesinin gerçekleştirdiği Sosyal Belediyecilik hizmetlerini ve İnsan Odaklı hizmetleri anlattı.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 07:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER