POSBIYIK, STK VE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

POSBIYIK, STK VE ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

gundemeregli.com-Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Sivil Toplum Kuruluşu ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Ereğli’yi bir 5 yıl daha yönetmek için ekibiyle birlikte seçim startını veren Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, gün içerisinde Çarşı içi esnaf ziyareti ile Madeni İşler ve Sanatkârlar Odası, Gazeteciler Derneği, Türkiye Emekliler Derneği Ereğli Şubesi, Berberler Odası, Kızılay Ereğli Şubesi, Sanat Kurumu ve Ereğli Musiki Derneğine ziyaretlerde bulundu.

MADENİ İŞLER VE SANATKARLAR ODASI ZİYARETİ

Çarşı içi esnaf ziyaretlerine devam eden Posbıyık, ekibiyle birlikte Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Başkan Atilla Akar ve Yönetimi tarafından karşılanan Posbıyık, birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli’yi daha güzel günlere taşıyacaklarını söyledi.

Oda Başkanı Atilla Akar’da, yeni dönemde Başkan Posbıyık’a başarılar dileyerek; “Bu zamana kadar sizinle koordineli bir şekilde çalıştık tekrar seçildiğiniz takdirde esnaflarımızın sorunları hakkında çözüm ortağımız olacağınıza inanıyoruz. Ben bu vesileyle hepinize hayırlı olsun diyorum .İki değerli üyemiz var sizinle buda bizleri mutlu ediyor” dedi.

GÜNAY: POSBIYIK; SEVGİ, BARIŞ, DOSTLUK KENTİNİN MİMARIDIR

Başkan Posbıyık ve ekibi Gazeteciler derneğine de ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay; “Aralıksız 9 yıldır başkanlığını yaptığım Gazeteciler Derneği , 1994’den 2014 yılına kadar görev yapan Ereğli’yle özdeşleşmiş Sevgi Barış Dostluk kentinin mimarı olan sayın Halil Posbıyıkla iyi ilişkiler içerisindedir ve başkanımızın yoluna devam edeceğine inanıyorum . Sayın başkanım buraya belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte geldiler kendilerini kutluyorum. Biz buradayız, Ereğli için bizden ne istiyorlarsa Ereğli için biz varız Ereğli davasında sizlerle beraberiz” diye konuştu.

EMEKLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Başkan Posbıyık, daha sonra Türkiye Emekliler derneği Ereğli Şubesini ziyaret ederek dernek yönetimiyle bir araya geldi.

Emeklilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Posbıyık, yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Emekliler derneği Başkanı Ali Ayhan ve 2. Başkan Saip Eraslan da, Başkan Posbıyık’a bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek; “Başkanımızla uzun yıllardan beri beraberiz. Sağ olsun bizlere gerekli desteği hep vermiştir . Başkanımızın meclis üyesi adaylarıyla birlikte bizi ziyaret etmesi son derece mutlu etti. Kendisine yaklaşan seçimlerde başarılar diliyorum. Ayrıca bir rahatsızlığımız oldu. Ereğli’de diğer emekliler derneğinin bir yayın organına yaptığı açıklamaları basından takip ettik. Biz Ereğli de beş bin üyesi olan bir derneğiz, bu açıklamayı bizim yaptığımızı düşünen insanlar olabilir, buradan tekrar hatırlatmak istiyoruz diğer emekli arkadaşlarımızın olduğu derneğin yaptığı bir açıklama bu, bizimle alakası yoktur” dedi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Meclis Üyeleri daha sonra Berberler Odası, Kızılay Ereğli Şubesi, Sanat Kurumu ve Ereğli Musiki Derneğine de ziyaretlerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER