POSBIYIK,KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na 25 Kasım’da yapılacak Hamsi Festivali’nin davetiyesini verirken Ereğli ve Zonguldak ile ilgili bazı konularda da fikir alışverişinde bulundu.

POSBIYIK,KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Başkan Posbıyık, Kılıçdaroğlu’na 25 Kasım’da yapılacak Hamsi Festivali’nin davetiyesini verirken Ereğli ve Zonguldak ile ilgili bazı konularda da fikir alışverişinde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmede Başkan Posbıyık 25 Kasım’da yapılacak olan 11. Hamsi Festivali davetiyesini takdim etti. Kılıçdaroğlu ve Posbıyık daha sonra Ereğli ve Zonguldak ile ilgili bazı önemli konularda fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Posbıyık ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Son derece yararlı bir ziyaret oldu. Genel Başkanımızı geçen sene de katıldığı Hamsi Festivali’ne davet ettik. Kendisi memnuniyetini dile getirerek Ereğli ve Zonguldak’a sevgi ve selamlarını iletti. Bunun dışında Ereğli ve Zonguldak ile ilgili bazı konularda fikir alış verişinde bulunduk.”

Posbıyık, ayrıca CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ile Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin, Adnan Keskin, Yakup Akkaya ve Nihat Matkap ile görüştü.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2012, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER