SALİH DEMİRER GELECEK, GÜMELİ’NİN YÜZÜ GÜLECEK

SALİH DEMİRER GELECEK, GÜMELİ’NİN YÜZÜ GÜLECEK
gundemeregli.com-Alaplı İlçesine bağlı Gümeli’nin Bağımsız Belediye Başkan Adayı Salih Demirer, “Gümeli’nin yüzü gülecek, Gümeli’ye huzur gelecek” Sloganıyla yola çıktığını belirterek, “Gümeli halkımız Yaylalarına, sularına, topraklarına, ormanlarına, sınırlarına sahip çıkmak istiyorsa, Su cenneti içinde susuz kalmak istemiyorsa, tozdan çamurdan kurtulup kapına kadar asfalt istiyorsa, kendi toprağında boynu bükük sahipsiz kalmak istemiyorsa bize destek olsun. Gümeli’nin yüzü gülsün” dedi.

Gümeli’de halkın yoğun baskısı ile Bağımsız aday olduğunu ve vatandaşların Gümeli’de oylarını kendisine yani Salih Demirer’e vermesini isteyen Bağımsız Aday Demirer, devleti tanıdığını ve siyaseti ile hizmet alması bilen bir lider olduğunu kaydetti.

Gümeli’de önemli projeler üretmek amacıyla ekibiyle birlikte yola çıktığını vurgulayan Demirer, Gümeli Belediyesinin kurucuları arasında yer aldığını ifade ederek, siyaset üstü bir insan olduğunu anlattı.

Gündem Gazetesi’ne önemli açıklamalar yapan Demirer, Gümeli’de ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Alaplı İlçesi Gümeli Beldesinin Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Salih Demirer, kapı kapı dolaşarak Gümeli’deki seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Gümeli’yi sokak sokak, mahalle mahalle gezerek 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için destek isteyen Demirer, halkın büyük ilgisi ile karşılaşıyor.

Gümeli’ye hizmet etmek için elinden gelen gayreti göstereceğini ve halkın kendisine olan teveccühün oldukça fazla olduğunu anlatan Demirer “Gümeli’nin makûs talihini yenmek için göreve talip oldum. Gümeli’ de çalmadık kapı bırakmadık. Her gittiğimiz yerde de büyük ilgi ve alaka ile karşılaşıyoruz. Her eve giriyor, herkesin elini sıkıyoruz. Seçimlerden sonrada bu böyle olacak. Gümeli’nin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunları da çözmek amacıyla çalışacağız. Bu bir ekip işi ben ve ekibim o nedenle yola çıktık. Vatandaşların bize olan güvenini boşa çıkartmamak için çalışıyoruz. İlçemizdeki su kaynaklarını en akılcı şekilde kullanarak, Gümeli’ye geri dönüşümünü sağlayacağız.

Gümeli’nin nüfusunu artırmak amacıyla önemli çalışmalar yapacağız. İstihdama katkı sağlama noktasında projelerimizi gerçekleştireceğiz. Göreceksiniz önemli çalışmalara imza atacağız.

Projelerimizi gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ile paylaşıyoruz. Hem projelerimizle hem ekibimizle çalışıyoruz. Gümeli hizmete aç. Ben Bağımsız aday olarak Gümeli’nin her sorunu çözüp, her noktasına ulaşacağım, vatandaşların tüm istek ve beklentilerine göre hareket edeceğiz. Ekibimiz ortada, bu yarışı 30 Mart akşamı kazanıp bölgenin kalkınması için uğraşacağız.

Ben yılarca beldeme il genel meclis üyesi olarak önemli hizmetler yaptım. Bu hizmetleri gerçekleştirirken, halkın bana verdiği güç ile gerçekleşti. Bu gücü en iyi şekilde kullanıp, Gümeli’de seçimleri alacağımdan en ufak bir kuşkum yok.

Sonuçta Gümeli Alaplı’nın tek beldesi. Bu beldemizde de hizmet bekleyen mahalleler var. Bu mahallelerin sorunlarını çözmek adına çalışıp didineceğiz. Geleceğe güvenle bakacağız. Bu güvene layık olma adına çalışacağız. Vatandaşımızda bu dönem bunun oldukça farkında biz Gümeli için elimizi taşın altına koymaya hazırız.

Seçim sürecini en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Vatandaşımız dağlara, yollara ismimizi yazıyor. Biz gerek seçim büromuzda gerekse seçim araçlarımızla gitmedik ev sıkışmadık el bırakmayacağız.

Bizim sloganlarımız belli: “Bizimle Gümeli’nin yüzü gülecek. Salih Demirer gelecek Gümeli’nin yüzü gülücek. Bizimle ilgili bir seçmenin yazmış olduğu bazı şiirler var. Mesela diyorlar ki; Gümeli’nin yüzü gülecek Gümeli’ye huzur gelecek. Yaylalara sahip çıkmak istiyorsan, Sularına sahip çıkmak istiyorsan, topraklarına sahip çıkmak istiyorsan, ormanlarına sahip çıkmak istiyorsan sınırlarına sahip çıkmak istiyorsan, Su cenneti içinde susuz kalmak istemiyorsan, tozdan çamurdan kurtulup kapına kadar asfalt istiyorsan. Kendi toprağında boynu bükük sahipsiz kalmak istemiyorsan. Oyunu Salih Demirer’e ver. Devleti tanıyan siyaseti ve hizmet alması bilen lider. Öz evladınız. Güçlü kişilik, sağlam idare inandırıcı lider, Gümeli Belediyesinin kurucusu. O siyaset üstü bir lider, sorunları çözerse o çözer. Bu geri kalmışlığa dur der Gümeli’nin yüzü onunla güler işte geliyor Salih Demirer” sözlerini duydukça çok duygulanıyorum. Halk bize bunu reva görüyorsa bu iş bitmiştir. Gümeli’de seçimleri almışız. Hizmete Pazartesi gününden itibaren başlıyoruz” dedi

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER