Seçim öncesi Birlik Beraberlik yemeği

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde birlik, beraberlik yemeği düzenlenerek, milletvekili adayları tanıtıldı.

Seçim öncesi  Birlik Beraberlik yemeği



AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde birlik, beraberlik yemeği düzenlenerek, milletvekili adayları tanıtıldı.

Gülüç Büyük Anadolu Otel’de gerçekleştirilen yemeğe, Zonguldak Milletvekili adayları Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Emine Çift, önceki dönem milletvekilleri Polat Türkmen, Fazlı Erdoğan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal,Eski İl Başkanları , Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra il, ilçe, belde ve köy temsilcilerinin yanı sıra üyeler katıldı.

Milletvekili adayı Akın Kaymak´ın İstanbul´ da başka bir programda olması nedeniyle katılamadığı gece Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı.Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, gecede bir açılış konuşması yaparak, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Adaylarımız Snç. Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Emine Çift’e başarılar diledi.

ÇAKIR, BİZİM DAVAMIZ KUTLU BİR DAVA

Çakır ayrıca, “Bizim davamız kutlu bir dava. Bizim mazimizde yokluk, açlık, , yoksulluk, ekonomik krizler yok. Bizimmazimizdesorunlar yok. Sorunları çözen Ak Parti var. Sadece Kdz. Ereğli’mizde yapılmadık hizmetimiz kalmadı. Emeklerin kentimize gelmesinde destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da hizmetlerimiz artarak devam edecektir”

UYSAL,ÇALIŞMALARA HAZIRIZ

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal´ da Ak Parti´nin gücünün kimsenin irdelememesi gerektiğine vurgu yaparak, seçimler için tüm çalışmalara hazır olduklarını kaydetti.

TOSUN,DAHA DA BÜYÜYEREK DEVAM EDECEĞİZ

İl Başkanı Zeki Tosun´ da konuşmasında Ak Parti hizmetlerinin 7 Haziran seçimlerinde daha da büyüyerek devam edeceğini belirtti.

Zonguldak yöre milletvekilleri adaylarının tanıtıldığı yemekte adayların kısa öz geçmişlerine ve konuşmalarına da yer verildi.

AMACIMIZ 2023 HEDEFİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili 1. sıra adayı Hüseyin Özbakır,Ak Parti´nin Zonguldak öncelikli olmak üzere tüm illerde halkın takdiriyle ulaşacağını, seçimler sonrasındaki amacın ise, 2023 hedefine ulaşmak olduğunu söyledi..

İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOKTUR

AK Parti 2. Sıra adayı Faruk Çaturoğlu, ise, 7 Haziran Genel Seçimleri Yerel öncesinde Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen İlçe Divan Toplantısında, Kdz. Ereğli Belediyesini almanın hayal olmadığını hatırlattı. Çaturoğlu ayrıca, Bakın bugün çok şükür Opr Dr Hüseyin Uysal kardeşimiz, gerek Milletvekilimiz Ercan Candan, gerek ilçe başkanımız Fatih Çakır ve çalışma arkadaşlarının büyük azim ve gayretleri sayesinde Ereğli bugün Ak Parti´ye katılmıştır. Kendilerini bir kez daha imkânsız diye bir şeyin olmadığını Kdz. Ereğli halkına gösterdikleri için kutluyorum. Gönül erleri hep birlikte bir yürek oldukları takdirde bize ne genel seçim dayanır, ne yerel seçim dayanır. Biz kendimize bir şey yapmazsak, bize başkası bir şey yapamaz. İhtiyacımız olan birliktir, beraberliktir. Demin bir arkadaşım dört bir dedi. Herhalde Akın Kaymak arkadaşımız burada olmadığından böyle dedi. Ben diyorum ki, beş sıfır da imkânsız değildir. Bunun için azimle, kararlılıkla çalışmamız gerekir. Geçmişte bunu nasıl başardıysak bundan sonra da başaracağız.Bu seçimlerden halkımızın takdiriyle beş sıfır çıkacağız”

ULUPINAR 3 DEĞİL 4 MİLLETVEKİLİ İLE MECLİSE GİDECEĞİZ

Ak Partinin Milletvekili ve 3. sıra adayı Özcan Ulupınar ise konuşmasında milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu´na takılarak başladı. Geçmiş dönemlerde yapılan çalışmalarda Faruk Çaturoğlu´nu durduramadıklarını, milletvekili sıralamasına girdikten sonrada bu heyecan ve azminin daha da artığını belirtti. Özcan Ulupınar ayrıca Zonguldak´tan meclise 3 değil 4 milletvekilinin gideceğini iddia ederek ´Emine Hanım yıllardır bu davada yer aldı. Eminim ki Zonguldak halkı onu da meclise gönderecektir

ÇİFT, O REKLAMA GÖNDERMEDE BULUNDU

Ak Parti Merkez Yürütme Kurul Üyesi ve 4. sıra milletvekili adayı Emine Çift ise konuşmasında, Cumhuriyet Halk Partisinin reklam sloganı olan ´alkışlıyoruz´ reklam filmine göndermede bulundu. Çift ; Muhalefet partisinin her yaptığının yanlış olmadığını söylemek istiyorum. Bazı yaptıkları doğrularda var. Bunlardan bir tanesi de “Alkışlıyoruz” reklam filmi. Onlar da Ak Partinin 13 yılda yaptıklarını alkışlayarak takdir ediyorlar

Gecede son konuşmayı yapan Ak Parti 22. ve 23. dönem Milletvekilleri Polat Türkmen ve Fazlı Erdoğan´ da milletvekili adaylarına seçildikleri zaman tek hedeflerinin bölgelerine hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER