SEMİZ, GÜLÜÇ´TE BAŞKANLIĞINI İLAN ETTİ

SEMİZ, GÜLÜÇ´TE BAŞKANLIĞINI İLAN ETTİ

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Gülüç Beldesi Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz Belediye Başkanlığında adeta rakiplerine fark attı.  Türk MEtal Sendikasının da desteğini arkasına alarak çığ gibi büyüyen Semiz´e Gülüç halkının yanı sıra Türk Metal Sendikası Temsilcileri de destek ziyareti yaparak, Başkan Yusuf Ziya Odabaş´ın selamlarını ileterek, bu yolda yanındayız mesajını verdiler.

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi Baş Temsilci Yakup Yılmaz, Sendika Temsilcisi Altan Kalfa, Naci Baysal, Barış Karakaş başta olmak üzere pek çok sendika temsilcisi ve üye 28 Mart Cuma günü akşam saatlerinde Gülüç Bekyeri Mahallesinde Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret ederek, Semiz´e destek verdiler.

Semiz ziyarette yaptığı açıklamada, Sendika Temsilcisi Yılmaz, Kalfa, Baysal ve Karakaş başta olmak üzere üyelere teşekkür ederek, Allahın izni ile 3o Mart akşamı kazananın Gülüç olacağını vurguladı.

Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz´e,  desteğin her geçen gün arttığı ve yapılan  sendika ziyaretinde  adeta Belediye Başkanlığında  Gülüç´te İşlem Tamam Gibi… mesajı verildi.

Ziyarette ayrıca Bu Seçimden Allahın İzni ile Başarıyla Çıkacağız diyerek, Sendika Yöneticileriyle  pasta kesildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 22:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
gülüçlü
gülüçlü - 10 yıl Önce

adaylar arasında senden başka da o koltuğu dolduracak aday göremiyorum gülüç seni başkan seçmekle en doğru kararını verecek inş.

yakışır sana
yakışır sana - 10 yıl Önce

O KOLTUK SANA YAKIŞIR GÜLÜÇTE BAŞKANIM HAYIRLISI OLSUN YANINDAYIZ

SIRADAKİ HABER