TEKİN, ÇİMENOĞLU´NA YÜKLENDİ, SEÇİMİ DE RAHAT ALDI

TEKİN, ÇİMENOĞLU´NA YÜKLENDİ, SEÇİMİ DE RAHAT  ALDI

Gelecek yerel seçimlerde CHP&[#]8217;nin Alaplı Belediye Başkan Adayı olmasına kesin özgüyle bakılan Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Alaplı ilçe Başkanı Nuri Tekin yine tek başına girdiği kongreden zaferle çıktı.

Alaplı Belediyesi Kültür Merkezinde önceki gün gerçekleştirilen kongreye tek aday ve blok liste ile giden Tekin,  2 yıllığına ilçe başkanlığına seçilmiş oldu. Tekin&[#]8217;in tek aday olmasına karşın kongreye katılım beklenenin de üzerindeydi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kongrenin Divan Başkanlığını Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk yaptı.  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden kongrenin ardından denetim ve faaliyet raporları okunarak, oylandı. Ardından Divan Başkanı Köktürk kongrede aday olmak isteyenlerden listelerini istedi. Partinin Mevcut İlçe Başkanı Nuri Tekin yönetim kurulu ve üst kurul üyelerinin yer aldığı listeyi divana sundu.

Arından söz alan Tekin,  CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal&[#]8217;ın Silivri&[#]8217;de tutuklu bulunmasına dikkat çekerek kendisinin özgürlüğüne biran önce kavuşmasını diledi.

2 yıldır bu görevi yürüttüğünü ve CHP&[#]8217;nin başarısı için çalıştığını ifade eden Tekin, CHP&[#]8217;nin Alaplı&[#]8217;da birlik ve beraberlik içersinde olduğunu kaydetti.

Türkiye&[#]8217;de işsizliğin ve yoksulluğun arttığına dikkat çeken Tekin, Alaplı&[#]8217;nın da bundan nasibini aldığını söyledi.

Alaplı ilçesinin sahipsiz bir köy olduğuna dikkat çeken Tekin şunları söyledi:

&[#]8220;Alaplı&[#]8217;da Belediye Başkanı iktidar partisine geçti ama hiçbir şey değişmedi.  Alaplı&[#]8217;nın daha fazla zaman kaybetmeye gücü yok. Alaplı halkı bu dönem şansı CHP&[#]8217;ye vermelidir. Bir ilk yerel seçimlerde Alaplı&[#]8217;nın kaderini de değiştirmeye talibiz.  Alaplı&[#]8217;yı yalandan dolandan ve umutsuzluktan kurtarmaya da talibiz. Alaplı bizim gidecek yerimiz yok.

Bu bir bayrak yarışıdır.  Ve biz diyoruz ki bu bayrağı içimizde bulunan herkes tutabilsin. Herkes Alaplı halkına hizmet etmek için çalışma şansını bulsun.  Ben inanıyorum ki CHP yerel seçimlerde Alaplı&[#]8217;da iktidara taşıyacaktır.

Bunu başarabilecek güce ve inanca sahibiz. Yapmamız gereken tek şey var gücümüzle çalışmak.&[#]8221;

Yapılan konuşmaların arından seçimlere geçildi. 180 delegeden 80&[#]8217;inin oy kullandığı seçimlerde Tekin ve yönetimi geçerli oyların tamamını alarak seçimi aldı.

Eski yönetime göre 6 isimde değişikliğe giden Tekin&[#]8217;in Yeni yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Serdar Akyol,  Özgül Aksu, Ahmet Aydın, Ayşe Bekar, Ali Çalışkan, Yaşar Çevik, Aydın Eriş, Hasan Koraman, Halil Öztürk, Hüseyin Tosun, İrfan Türkyılmaz,  Hüseyin Yaman.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2012, 14:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Suat ESER
Ali Suat ESER - 12 yıl Önce

Tekin´in karşısında rakip var mıydı da [ct]seçimi rahat aldı[ct] demişsiniz başlıkta?

SIRADAKİ HABER