TÜRKİYE´NİN DEĞİL, DÜNYANIN EN BÜYÜK TEŞKİLATLARINDAN BİRİYİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Partisinin Zonguldak İl Başkanlığı´nca düzenlenen iftar programı öncesinde, AK Parti Ereğli İlçe

Başkanlığı´na ziyarette bulundu.

TÜRKİYE´NİN DEĞİL, DÜNYANIN EN BÜYÜK TEŞKİLATLARINDAN BİRİYİZ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gundemeregli.com-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Partisinin Zonguldak İl Başkanlığı´nca düzenlenen iftar programı öncesinde, AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı´na ziyarette bulundu.

Erdem burada yaptığı konuşmada başarısızlığın teşkilatların uyumsuzluğundan kaynaklandığını, uyumunolduğu yerde başarının kendiliğinden geldiğini, AK Parti olarak bu uyumu önemsediklerini söyledi. Türkiye genelinde yerel seçimlerde yüzde 45,5 oy almanın önemli olduğunu belirten Erdem şöyle konuştu:

Adayı çok olan bir seçim. Her adayın da etkileme alanı var. Her partinin adayı için de geçerli. Adam ‘evet ben bir partiliyim ama amcaoğlum şurada´ deyip oyunu oraya kaydırabiliyor. Buna rağmen 45,5 gibi net bir rakamla seçimi aldık. Tabii bu arada Ereğli´yi almamız da çok önemlidir. Ben bundan dolayı Ereğli halkımıza teşekkür ediyorum. Bize hizmet etme fırsatı verdikleri için. İnşallah değerli belediye başkanımız burada AK Parti belediyeciliğinin örneklerini gösterecek ve bir daha da burada AK Parti iktidardan gitmeyecek ve hizmete devam edecek diye düşünüyorum. Erdem, AK Parti´nin teşkilat merkezli bir parti olduğuna vurgu yaparak, Türkiye´nin değil, dünyanın en büyük teşkilatlarından biriyiz. İlimizde, ilçemizde, beldelerimizde, mahalle ve köylerimizde, sandıklarımızda da teşkilatlarımız var. Bunlar da netice almamızı kolaylaştırıyor. Her noktada bir AK Parti teşkilat mensubunu bulmak mümkün.diye konuştu.

MUHTEŞEM İŞLER YAPTIK
 
Erdem, iktidarları döneminde çok güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

12 yılda yapılan hizmet yüz yılda yapılana denk. Gerçekten muhteşem işler yaptık. Kâğıthane´de esnaf ziyaretinde bir beyefendiye seni üye yapalım dedim. ‘Üye olmam´ dedi. Niye olmuyorsun dedim, ‘Sosyal demokratım´ dedi. ‘Daha iyi ya dedim, AK Parti´den daha sosyal demokrat parti var mı, soruyorum sana, AK Parti´den bekleyip te yapmadığı ne var, şunu da açık bıraktığı ne var söyler misiniz´ dedim. Bir şey diyemedi, ‘ama biz ailece CHP´liyiz´ dedi. ‘Olsun´ dedim. ‘Senin haberin yok, eski CHP´liler hep AK Partili oldu şimdi,´dedim. Biz yüzde 50´yi kiminle bulduk. Eski CHP´li, eski MHP´li, ANAP´lı, Refahlı geldi yüzde elliyi bulduk. Kaçacak yeri kalmadı. Dedim ki, ‘senin de menfaatin AK Parti´de ona destek vereceksin.´

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2014, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER