Ufak bir hastalığım yok, taş gibiyim

Kdz. Ereğli Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının 2.oturumu gerçekleştirildi.

Ufak bir hastalığım yok, taş gibiyim

Kdz. Ereğli Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının 2.oturumu gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde Başkan Hüseyin Uysal Başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi 2.oturumu, Başkan Uysal’ ın Almanya’da bulunan Zonguldaklılar Derneği’nin Davetine katılmak için yola çıkması nedeniyle erken bitti. Önceki gün komisyona havale edilen 8-9 ve 10. Maddeler görüşülmesi ile sona eren toplantı öncesi Başkan Uysal gündem dışı yaptığı konuşmada Almanya’da bulunan Zonguldaklılar Derneğinin daveti üzerine Almanya’ya gideceğini belirterek şunları söyledi;

“Dünya da her ülkenin her şehrin her belediyenin kendine has kendine özgü belediyecilik anlayışı vardır. Bunları bizlerde şehrimizde daha güzel belediye hizmeti vermek için halkımıza sunmak için gayretler içerisindeyiz. Tabi bu belediyecilik hizmetlerini sunarken o yörenin nüfusu, coğrafyası, ekonomisi, siyaseti bunları hepsi hizmetlerin getirilmesi için birer faktördür, birer unsurdur.

“ŞEHRİM KAYBEDERSE BEN KAYBEDERİM MANTIĞIYLA HAREKET EDELİM”

Bütün bu unsurlarımızı en iyi şekilde değerlendirme peşindeyiz. Amacımız, şehrimize kimlik kazandıralım, şehrimize kişilik kazandıralım, şehrimiz duygulu olsun diyoruz bunun için çalışıyoruz. Ben bütün Ereğli halkından, sizlerden, bizlerden hepimizin şehrim kaybederse ben kaybederim mantığıyla hareket edilmesini istiyoruz. Bütün arkadaşlarımın, bütün Ereğli halkının, bu konuda hepimiz el ele vererek yardımcı olarak Ereğli´yi güzel noktalara getirelim.

“BEN YOLCULUKLARDAN ÇOK KORKUYORUM”

Ben yolculuklardan çok korkuyorum, aslında yolculuktan korkmuyorum uçaktan’da hiç korkmuyorum ancak ne zaman yolculuğa çıksam arkamdan dedikodular başlıyor. Dedikoduların en büyüğü’ de hasta dedi kodusu. Buradan da bütün Ereğli halkına şunu söylüyorum, şehir dışına çıktığım zaman, yolculuğa çıktığım zaman gerçekten de Ereğli belediyesine bir şeyler katmak, görgümü artırmak, bilgimi artırmak, tecrübelerimi artırmak. Orada gördüğüm teknolojik güzellikleri burada olsun istiyorum, dünya şehri olsun istiyorum, marka şehri olsun istiyorum. İnanın en ufak hastalığım yok ama yarın ne olur bilmiyorum. Herkes gibi bende ölümlüyüm, bugün sağım, sağlıklıyım, gerçekten taş gibiyim, beton gibiyim hiç bir rahatsızlığım yok

“DEDİKODUNUN EREĞLİ’DEN KALKMASINI İSTİYORUM”

Dedikodunun Ereğli´den kalmasını istiyorum. Buradan bir çıkar bekleyen insanların olsun istemiyorum ve bu arkadaşlarımı, bunları yapanları da o düştükleri çamurdan, çukurdan oksijensiz bırakıp kendi hallerine bırakmak istiyorum. Onların yolunu, bu dedikodu yapanların yolunu da Allah açık etsin diyorum.

“BASINDA KELİMELER BOZUK ÇIKMIŞ”

Doktorluğumdan, rütbemden memnunum, malımda bana yetiyor demek istemiştim. Ben Ereğli´nin hamalı olacağım demiştim fakat basında o kelimeler biraz bozuk çıkmış, belki de çözülememiştir, onu söylemek istemiştim ama ne sonunda rütbe var ne de mal bunu demek istemiştim

Öte yandan Belediye Meclisi Kasım ayı üçüncü toplantısını yarın ( Cuma )saat 10.00’da yapacak.

UYSAL VE EKİBİNİN ALMANYA’YA YOLCULUĞU VAR

 
Başkan Uysal, meclis toplantısının ardından Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Eyüp Karaaslan, Sezai Meriç ve Ayhan Atay ile birlikte Almanya Zonguldaklılar Derneği tarafından organize edilen ve Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde yapılacak olan dayanışma gecesine katılmak üzere Almanya’ya hareket etti.
 
UYSAL KANAL AVRUPA’DA CANLI YAYINA ÇIKIYOR
 
 
 Başkan Uysal ayrıca 06 Kasım 2014 Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22.00’debaşlayacak olan Kanal Avrupa’daki programa konuk olarak Almanya’daki gurbetçilere seslenecek. Uysal ve beraberindekiler Salı günü Ereğli’ye dönecek.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER