Uysal, Kadınlar Gününü kutladı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle mesaj yayınladı.

Uysal, Kadınlar Gününü kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal; “Kadınlarımız hayatın her anında fedakârlığın ve duyarlılığın sembolü olmuş, en büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır” dedi.

Başkan Hüseyin Uysal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Her zaman olduğu gibi bu 8 Mart’ta da kadınlarımızın haklarına, çalışma koşullarına, anneliğine, kadınlığına bir kez daha dikkat çekiyor, ailemizin temel değeri ‘kadınlarımıza saygı’ diye bir kez daha sesimizi yükseltiyoruz.

Kadınlarımız tarihimizin derinliklerinden günümüze kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, her devirde feragat ve fedakarlıkların en yücesini yapmıştır.

Kurtuluş savaşında; kanını, canını, emeğini ve evladını memleketin kurtuluşuna ve bağımsızlığına adamıştır. Bu ülkenin Mehmetçiklerini dünyaya getiren binlerce şehit analarının da içinde olduğu onurlu kadınlarımız, özverili ve üretken çalışmaları ile aileyi ve toplumumuzu şekillendiren en önemli varlıktır.

Kadınlarımız hayatın her anında fedakârlığın ve duyarlılığın sembolü olmuş, en büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır.

İnanıyorum ki kadınlarımızın özgüvenleri yüksek, cesur,  eğitimli, sorgulayan, üretime ve yönetime aktif bir şekilde katılan bireyler olmaları, ülkemizi ve ilçemizi daha ileri ve daha gelişmiş bir seviyeye taşıyacaktır.

Kdz. Ereğli Belediyesi olarak kadınlarımıza, yaşamın her alanında desteğimizi sürdüreceğiz. ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER