Uysal’dan Cumhurbaşbanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’na kutlama

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Cumhurbaşkanı seçilerek yeni görevine başlayacak olan Recep Tayyip Erdoğan’ ı ve AK Parti Genel Başkanlığı’na seçilen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kutlayarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Uysal’dan Cumhurbaşbanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’na kutlama

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Cumhurbaşkanı seçilerek yeni görevine başlayacak olan Recep Tayyip Erdoğan’ ı ve AK Parti Genel Başkanlığı’na seçilen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu kutlayarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Uysal mesajında şu ifadelere yerverdi:

Ülke genelinde aldığı yüzde 52 oy oranıylaTürkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ıtüm Ereğli halkı adına kutluyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum.

Karadeniz Ereğli olarak SayınCumhurbaşkanımıza verdiğimiz yüzde 52’lik oy oranı sözünü de tutmanın haklıgururunu yaşıyoruz. Sayın Erdoğan’ın bu görevi de üstün bir performansgöstererek ve sağlam iradesiyle başaracağına olan inancımız tamdır.

Şahsım, Belediye Meclis Üyelerim ve temsilettiğim Karadeniz Ereğli halkı adına benim de katılarak coşkusuna ortak olduğumpartimizin 1. Olağanüstü Kongresi´nde bin 382 delegenin oyunu alarak 62.Dönemhükümetini kurma görevi verilen partimizin Genel Başkanı seçilen BaşbakanımızProf.Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nu yeni görevinden dolayı kutluyor,başarılarının devamını diliyorum.

Sayın Milletvekilimiz Ercan Candan ileAnkara’da bu kongreye katılmanın gururunu ve sevincini yaşayan bir belediyebaşkanı olarak 62. Dönem AK Parti Hükümeti’nin ülke siyasetinde ve ülkeyehizmet kavramında başarılı olacağına olan inancım tamdır.

Allah, Sayın Cumhurbaşkanımızın veBaşbakanımızın yar ve yardımcısı olsun. dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER