UZUN’DAN SESLİ VE YAVUZ İLE SÜRPRİZ GÖRÜŞME

UZUN’DAN SESLİ VE YAVUZ İLE SÜRPRİZ GÖRÜŞME

gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak Önceki Dönem İl Başkanı ve İşadamı Celil Uzun, Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Ereğli Belediyesi Önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ile ayrı ayrı görüşme yaptı.

MÜSİAD İLE GÖRÜŞTÜ

Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAFD) Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, AK Parti Zonguldak önceki Dönem İl Başkanı ve İşadamı Celil Uzun ile bir süre görüştü.

Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Uzun’un Ereğli ilçesi Ereylin AVM içersinde bulunan bürosuna gelen Sezer ve beraberinde ki heyet çeşitli konularda görüş alış-verişinde bulundu.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede taraflar birbirlerine birlik ve beraberlik mesajı verirken, bölgedeki gelişmeler gerek ticari gerek sosyal olarak ele alındı.

Görüşme hakkında gazetemize açıklamada bulunan İşadamı Uzun, “MÜSİAD üyeleri bize nezaket ziyaretinde bulunmak amacıyla geldiler. Kendilerini ağırlamaktan ötürü oldukça mutluyuz. Güzel ve faydalı bir görüşme oldu. Bölge ile ilgili farklı konularda düşüncelerimizi dile getirdik. Zaman zaman bir araya gelip bu tür değerlendirmelerde bulunuyoruz.”

Sezer ise yaptığı konuşmada, İlçede ziyaretlere başladıklarını ve değişik zaman ve günlerde çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını kaydederek, “Sayın Celil Uzun ile görüşmemiz bu bağlamda gerçekleşti. İyi ve faydalı bir görüşme oldu. Kendilerinde alışmalarında başarılar diliyoruz. İlçe ve bölge ekonomisine kendilerini büyük katkılarda bulunuyor. Bu katkıların devam etmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

UZUN İLE YAVUZ SÜRPRİZ GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Uzun’un Ereğli ilçesi Ereylin AVM içersinde bulunan bürosunda gerçekleşen ziyarette parti çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İçeriği açıklanmayan görüşmede, tarafların ne görüştükleri ise açıklanmazken, Yavuz Uzun’un ofisinde bir saati aşkın kaldı.

SESLİ, UZUN İLE GÖRÜŞTÜ

Kdz. Ereğli’de Ak Parti tarafından gerçekleştirilen anketlerde ve temayül yoklamalarında birini çıkan Ereğli Belediyesi Önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, Ak Parti eski İl başkanı Celil Uzun ile Alfa İnşaatta görüşme gerçekleştirdi.  

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Adaylık konusunda tarafların birbirlerine öneri ve taleplerini ilettiği görüşmede Uzun, Sesli’yi gelişinde kapıda karşıladı gidişinde kapıya kadar uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2013, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER