YAVUZ, DEPREM YARATAN ANKETLE İLGİLİ KONUŞTU

Yavuz, anketi ve genel merkeze sunduğu yönetim kurulu listesini değerlendirdi.

YAVUZ, DEPREM YARATAN ANKETLE İLGİLİ KONUŞTU
gundemeregl.com-AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İlçede belediye başkan adayını belirleme noktasında yapılan anketin kendi tasarrufları dışında, Ak Parti genel merkezi tarafından yapıldığını belirterek, 7 aday adayından 5’inin listede yer alıp, 2’ sinin yer almamasının kendileri ile bir ilgisinin olmadığını söyledi.

Yavuz konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada,  30 Mart 2014 yerel seçimleri için çalışmaları aralıksız olarak sürdürdüklerini belirterek, genel merkeze sunduğu yönetim kurulu listesinde ise eski yönetime oranla yüzde 65 oranında kan değişikliğine gittiklerini ifade etti.  

KİM GELİRSE GELSİN ÇALIŞIRIZ

Yavuz, şunları söyledi:

“Bilindiği gibi Alaplı ilçemizde geçen Pazar günü 17 kişilik bir ekip anket yaptı. 100 kişi üzerinde yapılan anketlerde, 7 aday adayımızdan 5’inin ismine yer verilirken, 2’sinin ismine yer verilmedi. Bu isimler Aydın Adatepe ile Emrullah Erdoğan, diğer 5 aday adayımız Dr. Nevzat Çimenoğlu, Faruk Çaturoğlu, Hüseyin Uysal, Ahmet Tosun ve İsmail Öztürk listede yer aldı. Malumunuz anketler genel merkezimiz tarafından bizim tasarrufumuz dışında yapıldı.  Bizim belediye başkanlığı için 7 aday adayımız var. İkisinin yer almaması pek şık olmadı. Onlarda bizim davamıza inanmış isimler.  Yalnız bu işler genel merkezin tasarrufunda olan işler,  bizim müdahil olma gibi bir şansımız yok. Biz hiçbir şekilde olmadık, olamayız da…  Daha öncede ifade ettik. 7 aday adayı da bizim adayımız hepsi davaya inanmışlar, hepsi toplumda yeri olan isimler, yalnız genel merkezden aday olarak kim gelirse gelsin çalışırız.” dedi.

GENEL MERKEZE SUNDUK

Ak Parti Alaplı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu’nun belediye başkan aday adaylığı için istifasının ardından atama ile bu göreve gelen ve yeni yönetim kurulu listesini genel merkeze sunulmasını istenen Yavuz, listeyi tamamladığını belirterek, “20 asil, 20 yedek üye listesini tamamladık.  Geçen Cuma günü genel merkezimize ulaştırdık. Eski yönetime oranla yüzde 65 civarında bir değişiklik yapma ihtiyacı duyduk. Karma bir yönetim yaptık. Herkesi kucaklayacak bir yönetim.  Bu listenin genel merkezin onayının ardından çalışmalara başlayacağız. “  diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 10:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa gören
mustafa gören - 10 yıl Önce

tavsiyem Osman Gazinin tavsiyesidir
bundan böyle tevazu senin olsun ve herkese selam ver.
genel merkezin yaptığı her ankette bir sebep vardır.eleştirmeyesin.son ankette Nevzat Bey kdz.Ereğlide buna da yerinmeyesin. Ayrıca daha önceki yönetim herkesimi kucaklamaktaydı zaten ekleyeceksen ekle ama %65 i dışarıda tutman risktir onların da gönlünü almalısın

SIRADAKİ HABER