Yolcu´dan CHP Alaplı kadın kollarına bilgisayar jesti

CHP Zonguldak Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yolcu, CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Teşkilatına bilgisayar jestinde bulundu.

Yolcu´dan CHP  Alaplı kadın kollarına bilgisayar jesti

CHP Zonguldak Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yolcu, CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Teşkilatına bilgisayar jestinde bulundu.

CHP Alaplı Alaplı ilçe Kadın Kolları Teşkilatının olağan genel kuruluna katılan CHP Zonguldak Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yolcu, Kadın Kollarına bilgisayar hediye etti.

CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Teşkilatımızın seçimlerde yapmış olduğu çalışmalar takdire şayandır. Bizde onlara çam sakızı çoban armağanı bir bilgisyar hediye ettik. Bundan sonraki süreçte CHP´nin iktidarı için canla başla çalışacaklarını biliyoruz. Kendilerine de başarılar diliyorum dedi.

CHP Alaplı Alaplı ilçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka´da CHP Zonguldak Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yolcu´ya çok teşekkür ediyorum. Kendimize ait bir bilgisayarımızın olması ve kendi programlarımıza bu bilgisayara yükleyecek olmamız bize ayrı bir şevk ve heyecan getirecektir. Ben kendilerine bu jestten dolayı teşekkürlerimi sunuyorumdiye konuştu.

CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun da jestlerinden dolayı CHP Zonguldak Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Yolcu´ya teşekkürlerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER