Zonguldak-Karabük arası trenle iki saate inecek

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, beraberinde AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Özgür Özen ve partililerle birlikte Kilimli Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Zonguldak-Karabük arası trenle iki saate inecek
İHA- AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, beraberinde AK Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Özgür Özen ve partililerle birlikte Kilimli Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret etti. 
Ziyarette AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundu. Özbakır ilçe başkanlığında yaptığı açıklamalarda Zonguldak demiryolu ilgili problemlerin temasları sonucu çözüldüğünü ve yeni alınan trenlerle beraber Karabük-Zonguldak arasındaki mesafenin iki saate inerek daha konforlu bir yolculuk yapılabileceğini açıkladı. Özbakır, güvenlik zafiyeti olmaması adına son kontrollerin yapıldığını ve Kasım ayı içerisinde seferlerin başlayacağını açıkladı. Kilimli teşkilatı ziyareti sonrasında Çatalağzı´nda AK Parti seçime hazırlık toplantısında partililere seslenen Özbakır bir oyun bile çok şey değiştirdiğine değinerek mutlaka sandıklara partililer tarafından sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Özbakır Kilimli temaslarıma esnaf ziyaretleri ile devam etti.
Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 06:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER