ZONGULDAK NASİBİNİ ALACAK MI?

AK Parti kadın ve gençlik kolları vefa iftarında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Metal yorgunluğu gösteren teşkilatlarımızı yenilemeliyiz" dedi.

ZONGULDAK NASİBİNİ ALACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti kadın ve gençlik kolları vefa iftarında konuştu.

Erdoğanın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

Şimdi birileri yürüyor, sokak, cadde filan. Aynen Demirelin dediği gibi Yollar yürümekle aşınmaz. Bunlar da tabii bu yolları yürümekle aşındıramayacaklar ancak ellerindeki adalet levhalarını, levhalar bile utanır bunlardan, istismarla adalet aranmaz.

Siz bu ülkede, parlamentonun kahir ekseriyetine sahip olan AK Partinin kapatılması davalarının açıldığı o günlerde Ankarada da yargıçlar varmış diye sokaklara dökülen adamlarsınız.

Karar yargınındır, saygı duymak zorundasınız

Şimdi kalkıp utanmadan, sıkılmadan AK Partiyi adaletsizlikle veyahut da adalet noktasındaki sıkıntıları yaşayanların yanında yer almamakla suçluyorsunuz. Karar yargınındır, yargının verdiği bu karara da saygı duymak zorundasınız.

Millet devletine bütün gücüyle sahip çıkmakta

Biz, ülkemizin karışmasını istemiyorduk. Biz, ülkemizi hendeklerle, çukurlarla aşanlar gibi her tarafı bombalarla, şunlarla, bunlarla tehdit edenler gibi, işte şimdi de bu beyefendiler gibi sokaklara dökülmek suretiyle her tarafı tahrik etmek suretiyle, biz kendimize bir demokrasi mücadelesi tesis etmedik. Tam aksine demokrasiyi, hukuk standartları içinde mücadeleyi vererek yürüttük, tesis ettik.

15 Temmuzda hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde gördük ki milletimiz, devletine bütün gücüyle sahip çıkmaktadır.

Aksini düşünenler, bedelini ödeyecektir

Türkiye Cumhuriyeti Devletinden başka bir devlet tanımıyoruz. Bunun aksini düşünenler bedelini ödeyecekler.

AK Parti kalpleri fetih hareketidir

AK Parti kalpleri fetih hareketidir. AK Parti kardeşliğin, dayanışmanın partisidir.

2019 seçimleri için çok çalışmamız gerekiyor. Bölgedeki olayların hareketimizle ilgisini görememek mümkün değildir.

Teşkilatlar yenilenmeli

 Teşkilatlarımızın tüm kademelerini yeni dönemin gerektirdiği birikime, dinamizme ve üretkenliğe sahip kadrolarla tahkim etmeliyiz. Metal yorgunluğu gösteren teşkilatlarımızı mutlaka yenilemeliyiz. AK Parti teşkilatlarında görev almak hizmet yarışında kulvara girmek demektir. Böyle bir yarışta geri kalmanın bedelini o kişiler değil, milletimiz ve ülkemiz öder. Hiçbirimizin öyle bir hakkı yoktur,dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 23:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
devrekli
devrekli - 7 yıl Önce

alacak alacak az kald

MEFTUN
MEFTUN - 7 yıl Önce

TABIYKİİİ,,OLUR

SIRADAKİ HABER