12 madalya kazanan güreşçiler Tekin´e gitti

Üç yağlı güreş turnuvasında 12 madalya kazanan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü güreşçileri, Kulüp Başkanı Hüseyin Uğuz ve antrenörleriyle birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ettiler.

12 madalya kazanan  güreşçiler Tekin´e gitti

gundemeregli.com-Üç yağlı güreş turnuvasında 12 madalya kazanan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü güreşçileri, Kulüp Başkanı Hüseyin Uğuz ve antrenörleriyle birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ettiler.

Güreşçilerin elde ettikleri sonuçlarla ilgili Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e bilgi veren Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, Aktepe, Sancaktepe ve Şile’de düzenlenen yağlı güreş turnuvalarına katıldıklarını belirterek, kendi kategorilerinde 3 güreşçinin birinci, 3 güreşçinin ikinci ve 6 güreşçinin de üçüncü olduğunu belirterek, bu üç turnuvadan toplam 12 madalya ile döndüklerini bildirdi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, güreşçileri elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Güreşin “Ata Sporu” olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Bu kardeşlerimizin gelecekte daha büyük başarılar kazanacağına inanıyorum. Gerek şahsım ve gerekse Alaplı Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her dalda spor yapan yetenekli kardeşlerimize elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER