Alaplı’da yeni akademi gençlik ve spor kulübü kuruluyor

Alaplı’da yeni akademi gençlik ve spor kulübü kuruluyor

Alaplı’da yeni akademi gençlik ve spor kulübü kuruluyor


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 1991 yılından bu yana kick boks antrenörlüğü yapan Şeref Kaplancan’ın Alaplı’da Akademi Gençlik ve Spor Kulübünü kuracağı belirtildi.

Mai Tai, atletizm atıcılık tekvando karete kick box, boks   vücut geliştirme ve  bilek güreşi gibi birçok dalda hizmet verecek olan kulübün amacının her türlü sportif faaliyetlerde bulunmak yetişmekte olan nesile spor bilinci ve alışkanlığını kazandırmak olduğu kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şeref Kaplancan, “Kulübümüzün amacı, her türlü sportif faaliyetlerde bulunmak yetişmekte olan nesile spor bilinci ve alışkanlığını kazandırmaktır. Spor her yaşta her meslek grubunda insanların yaşamlarını aktifleştirmek ve zindeleştirmek için gerekli olan fiziksel ve zihinsel gelişmeyi sağlayan ayrıca vücudun anatomik dengesini koruyan yegane unsurdur. Bu maksatla en küçükten en büyüğüne kadar tüm vatandaşlarımızın mutlaka bir spor branşı ile ilgilenmelerini, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını bedenen zihnen ve ruhen gelişmelerini sağlamak, sporcu ahlaki ile önce kendilerine, ailelerine, çevresine, vatana ve millete faydalı, maddi ve manevi yönden gelişmiş sağlıklı bir toplum oluşturmak, üyeler arasında sevgi, saygı, birlik ve beraberlik sosyal ve kültürel dayanışmayı sağlamak ve devam ettirmek, Türk gençliğini geliştirip tanıtmak ayrıca Türkiye çapındaki sporcuları birbirleriyle tanıştırmak aralarında her türlü yardımlaşmayı sağlamak, spor vesilesi ile halkımızı sosyal yönden gelişmiş, dinamik, sağlıklı kılmak amacındayız”

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER