Ayhan Atay: “ Taraftarımız 12. gücümüz “

Sahasında üst üste 3 maç oynayacak grup lideri Kdz. Ereğli Belediyespor’dan çağrı.

Ayhan Atay: “ Taraftarımız 12. gücümüz “

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta oynanacak 7. haftakarşılaşmalarına en yakın takipçilerinin 2 puan önünde 12 puanla lider olarakhazırlanan Kdz. Ereğli Belediyespor’da, Leventspor maçı hazırlıkları sürerken 2. Başkan Ayhan Atay,  destek çağrısı yaptı. İç sahada 7 gündeoynanacak 3 maçın önemine vurgu yapan Atay, “Bu takım hepimizin. Toplumun herkesimini Beyçayırı’na, Ereğli Belediyespor’a destek vermeye davetediyorum.”dedi.

BAL Ligi 8. Grupta üst üste aldığı Karasu, Serdivan vePaşabahçe galibiyetleri ile en yakın rakiplerinin 2 puan önünde liderliğeyükselen ve 15 Kasım 7.hafta maçında 15 Kasım Pazar günü saat 13:30’da İstanbultemsilcisi Leventspor’u, 18 Kasım Çarşamba günü 3.haftanın erteleme maçındayine İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u, 22 Kasım Pazar günü ise Bolutemsilcisi Yeniçağaspor’u sahasında konuk edecek Kdz. EreğliBelediyespor’da,  tüm hesaplar 3 maçtaalınacak 9 puan üzerine yapılıyor.

ATAY; “ BU TAKIM TÜM EREĞLİ’NİN TAKIMIDIR”

Kdz. Ereğli Belediyespor’da ilk etapta Pazar günüoynanacak Leventspor maçı hazırlıkları sürerken 2. Başkan Ayhan Atay’dan destekçağrısı geldi.

Paşabahçe galibiyeti ile liderliğe yükselen eflatun beyazlılarınüst üste 3 iç saha maçı oynayacak olmanın avantajını en iyi şekildedeğerlendirmek istediğini söyleyen Atay, “ Gerek geçen sezon, gerekse bu sezonbugüne kadar oynadığımız 2 iç saha maçında sporseverlerimiz bizi yalnızbırakmadı. Şimdi ise sadece bizi bu süreçte yalnız bırakmayan sporseverlerdendeğil, toplumun her kesiminden destek bekliyoruz. Bu takım tüm Ereğli’nin,takımı. Ereğli’nin özlem duyduğu başarılara ancak hep birlikte ulaşabiliriz”dedi.

ATAY; “ 12. GÜÇÜMÜZ EREĞLİ HALKI ”

7 günde 2 İstanbul, son olarak da Bolu takımlarınınBeyçayırı’na geleceğini ve karşılaşmaların tamamen dolu tribünlere oynanmasının Ereğli Belediyespor için avantajrakipler için ise dezavantaj olacağını söyleyen Atay, “ Ben Ereğli’deki tümilçe protokolünü, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerini, kısacası toplumunher kesimini Pazar günü saat 13:30’de Beyçayırı’na davet ediyorum. Böylesiönemli maçlarda 12. gücümüz taraftarımız olacaktır.”şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 07:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER